Seneste Windows10 opdatering

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  pogelras 6 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
pogelras
Abonnent

Hej

Jeg har lige haft en større opdatering til Windows10. opdateringen kørte et par timer, uden overvågning, men da jeg skulle bruge PC’en efter opdateringen, var billedet på skærmen ligesom trukket, så kvadrater blev til rektangler og cirkler var ovale. Jeg prøvede at ændre skærmopløsningen, men det hjalp ikke. Jeg fik kørt PC’en kørt tilbage, så nu er den som den skal være. Efter at jeg, i sin tid, opdaterede til Windows10, dukker følgende meddelelse op: Packard Bell.  This Operating System is not supported by this application.  Jeg trykker Ok og så køre PC’en perfekt.

Har I forslag til hvad der er gået galt?

Med venlig hilsen John


kaj-emil
Abonnent

    Hej John

    Dit problem som du her beskriver det:
    ….men da jeg skulle bruge PC’en efter opdateringen, var billedet på skærmen ligesom trukket, så kvadrater blev til rektangler og cirkler var ovale
    ….er vi mange der har sloges med.

    Det skyldes (min udlægning), at Microsoft Win.10 ver.1709 opdateringen opdaterer Skærmkortet, men ikke (i første omgang) evner at opdaterer ældre Skærmkort.

    Løsningen er:

    1. Højreklik på Start og vælg Enhedshåndtering.

    2. Udvid Skærmkort og vælg dit skærmkort.

    3. Vælg Driver og vælg Fjern enhed.

    4. Genstart computeren.

    5. Gentag processen indtil der i Driverversion ikke står 22.19.128.0 men 8.970.100.9001

    Se også dette link:

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/display-problems-on-some-amd-radeon-video-cards/037b84cc-2b3f-4192-aa51-83239bf1b61b?auth=1

    Dette link er til et tidlige spørgsmål:

    http://forum.komputer.dk/forum/din-pc/emne/min-pc-aendrede-pludselig-skaermindstillinger-til-en-anden-oploesning/

    Her er et billede, der viser, at jeg den 11-12-2017 (i går) fik en driver, med en opløsning til min 16:10 skærm, så jeg kunne undgå at kvadrater blev rektangler, og cirkler blev til ellipser.

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil


    pogelras
    Abonnent

      Hej igen.

      Jeg har prøvet at opdater Windovs10 igen, efter at have opdateret alle mine drivere, ved hjælp af programmet DriverBooster 4. Men det er stadig samme resultat med ovale og rektangulære ikoner. Mit skærmkort er NIVIDIA GeForce GT530. Skærmopløsningen inden opdatering er 1680×1050, efter opdatering er opløsningen 1280×1024 eller 1024×768 eller 800×600. Jeg har kørt PC’en tilbage til før opdatering, hvilket indebære at browseren Edge er forsvundet, men det lever jeg med. Jeg syntes at det er for dårligt, at Microsoft sender opdatering ud som ødelægger folks PC’er.

      Med venlig hilsen

      John

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.