Signatuten for programmer er beskadiget eller ugyldig.

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  steff 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
pripsky
Abonnent

Jeg nævnrer her et problem som jeg, for ikke længe siden , har nævnt i “Spørg os” under Programmer. Problemet er for mig blevet større efter at jeg har forsøgt at installere/downloade flere programmer. Jeg har fået geninstalleret Windows 10 Pro på min bærbare komputer efter totalt nedbrud af Win 10. Nu fungerer komputeren ellers igen som tidligere.  Mit problem drejer sig bl. a. om programmerne EaseUs Toro Free, forsøgt installeret fra Komputer for alle CD 10/2013, Slægtforskningsprogrammet Legacy7 fra internettet/download, og IrfanView fra Komputer for allle 1/2016. Alle disse programmer har jeg ikke kunne installere med følgende begrundelse “Signaturen for (X) er beskadiget eller ugyldig”. (X) Her nævnes i alle tilfælde Exe filen. Da det drejer sig om forskellige programmer ser jeg det som et omfattende problem i Min Windows 10 Pro. Ikke alle programmer berøres af problemet. Jeg håber at der er nogen som kan give mig en løsning på problemet.

!

 

  


steff
Abonnent

    Hej Pripsky.

    Jeg vil foreslå dig at installere de sidste nye versioner. EaseUs Todo free her fra FordelsZonen. Legacy kan du hente fra Legacy’s hjemmeside, men tag den nyeste nemlig version 8. Med hensyn til IrfanView kan jeg bekræfte dig i, at signaturen er beskadiget eller ugyldig.

    Jeg håber du får held af de 2 programmer,

    Steff


    pripsky
    Abonnent

      Hej Steff

      Tak for dit svar. Jeg har forsøgt endnu engang download af EaseUs Toto Free fra fordelszonen 2/2016 men resultatet var stadig det samme. Signaturen, beskadiget eller uguyldig. Kan du fortælle mig hvor jeg kan læse/lære noget om dette emne. Jeg er meget interesseret i, hvorfor dette sker.

      Jeg kan fortælle dig at jeg har tidligere downloadedLegacy 7,5 på min stattionære komputer helt uden problemer. Her har jeg også Windows 10.

      Preben


      pripsky
      Abonnent

        Att.Christian Bugge

        Jeg har selv forsøgt at finde noget på nettet, som eventuelt kunne hjælpe mig med at løse mit problem. Det er lykkedes for mig at finde en Microsoft support artikel som nettop omhandler dette problem. Atiklen hedder: Du kan ikke installere visse opdateringer eller programmer. Så vidt jeg kan se omhandler artiklen tidligere programmer bl. a. Windows 2000 men der står ikke noget om Windows 10 Pro.

        Jeg vil være meget glad hvis I vil undersøge hvordan hvordan man kan ændre indstillingerne i Windows så jeg kan downloade/installere alle programmer.

        I Denne artikel står at det kan  skyldes at Krytografiske tjenester er sat til deaktiveret og skal rettes til automatisk. Det har jeg prøvet, men intet har hjulpet.

        Hvad gør jeg.

        Preben 

         

         


        steff
        Abonnent

          Hej Pripsky.

          Desværre kan jeg ikke hjælpe dig yderligere. Jeg vil dog foreslå, at du downloader Legacy version 8. Du kan finde den på denne adresse: http://legacydansk.com/. Så får du den sidste nye version.

          Held og lykke med jagten på løsning af dine spørgsmål.

          Steff

           


          keld m
          Abonnent
            Hej Pripsky m. fl.

            IrfanView kan hentes med Chrome her:

            http://www.irfanview.com/

            >>>Af en ukendt årsag(Microsoft?!) får man kun ovennævnte fejl hvis man bruger Internet Explorer eller Edge, men med Chrome kan det lade sig gøre, dog prøver Windows SmartScreen at forhindre installationen(Microsoft igen?!), da IrfranView er et ukendt program.

            Klik på ‘flere oplysninger’ og på ‘Kør alligevel’ (På eget ansvar) herefter virker alt normalt<<<

            Med venlig hilsen Keld. (beklager de mange opdateringer)

            Christian Bugge
            Christian Bugge
            Registreret bruger

              Hej

              Det er ikke tilrådeligt at bruge programmer fra 2013 til Windows 10 i 2016.

              Du kan hente den nyeste version af Todo Backup he: http://www.todo-backup.com/products/home/free-backup-software.htm

              Den fejl du får, lyder til at relatere sig til Microsoft’s signatursystem. Det betyder ikke, at der er noget galt med filen. 

              Klik på Vis hentede filer, højreklik på den relevante fil, og klik Kør alligevel.

              Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.