Sikkerhedskopiering på Win 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  zuenonentu 6 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
gic
Abonnent

Ved sikkerhedskopiereng til min WIN 10 PC  valgte jeg et drev på min bærbarre via netværket og fik denne rude.Vedhæftet)

Hvad er det for en bruger og password, og prøvet med routerens???


Orla329778
Abonnent

    Hej

    jeg har windows 10 installeret på i stationære PC`er. Jeg kan ikke opdatere Windows! jeg prøver gennem indstillinger og opdatering, der søges, og efter en tid får jeg en melding om, at en opdatering til min printer ikke er installeret! den sidste windowsopdatering er fra april 2016 1511! PC’ en har fået en ny strømforsyning, men dette burde vel ikke have betydning for opdateringen!


    zuenonentu
    Abonnent

      Hej Gic

      Jeg kan desværre ikke se noget billede vedhæftet, men ud fra hvad jeg læser, vil jeg gætte på at det er din bærbare computers navn på netværket og din bruger på denne computer.

      Dvs. at hvis din bærbare hedder gic-pc og brugeren hedder gic (kan ses under instillinger => konti. genvej til indstillinger i Windows 10 er Windowstast + i), vil brugernavnet være gic-pc\gic for at fortælle Windows at det er på en anden computer du prøver at logge på med brugeren gic. Koden er den samme som du bruger til at logge på den bærbare (hvis du bruger en)


      zuenonentu
      Abonnent

        Hej Orla

        Jeg vil anbefale at du opretter et seperat spørgsmål for at få løst dit problem, i stedet for at skrive dit problem i en andens spørgsmål.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.