Sløv PC

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
svend frandsen
Abonnent

Jeg har en Aspire One 722 – langsom, kun 1,333 GHz, 2GB memory. Windows 10 (1803). Den blev så langsom, at jeg besluttede at nulstille og fjerne alt. Alt gik fint. Har kun installeret mail-program og Office, men den arbejder stadig meget langsomt. Det tager omkring 1 minut eller ofte mere at åbne f. eks. Word. Trods en langsom PC er det så ikke lige i overkanten? Eller må jeg leve med det? vh Svend Frandsen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Ja, den er langsom, og det er lidt udfordrende. Hovedproblemet her er, at du har fået et eksemplar med kun 2 GB ram. Normalt ville jeg anbefale at montere et modul ekstra (f.eks. 8 GB, så der bliver 10 GB i alt), men det er ikke muligt i den model.

    Men én mulighed er der: Det eksisterende modul på 2 GB kan udskiftes til et 4 GB. Det vil give en betydelig lettelse i computerens belastning, ikke mindst fordi en stor del af den eksisterende ram allerede er ‘beslaglagt’ til system og skærmkort.

    Jeg foreslår at du taler med din forhandler om det praktiske.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.