Slut med opdateringer til windows 10 home

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  erik b rasmussen 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
erik b rasmussen
Abonnent

På en lidt ældre, men velfungerende PC har jeg reinstalleret Windows 10 Home, som blev gennemført uden problemer. Jeg havde Windows 10 på en stick som jeg downloadede maj 2018. Herefter kørte jeg opdateringer og endte med 2019-02, 2019-06 og 2019-008. Men under windows Update på den pågældende PC får jeg følgende meddelelse:

“Du kører i øjeblikket en version af windows, der nærmer sig slutdatoen for support. Vi anbefaler, at DU opdaterer til den nyeste version af windows 10 nu, for at få de  seneste funktioner og  sikkerhedsforbedringer.”

Vil det sige at den installerede Windows 10 holder op med at fungere, eller blot ikke er sikret mere fra Microsoft?

En ny version af Windows 10, koster, så vidt jeg kan ser, cirka 1100 kroner. Det kan næsten ikke betale sig, da man kan få en ny bærbar med windows 10 for i omegnen af 2000 kroner. Hvilket vil være tilstrækkeligt for den opgave den skal udføre.

Med venlig hilsen

Erik Berg Rasmusssen

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Erik

    Uanset det underlige i at Windows ikke vil opdatere sig som planlagt, har jeg en nem og gratis løsning på den opgave: Hent den nyeste udgave af Windows og læg den ind:

    https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10

    Sagen er, at blot Windows 10 tidligere har været installeret på computeren, vil Windows automatisk opdage at den er købt og betalt, og lægge sig ind uden at genere med licensvrøvl og betaling 🙂

    Hej Henrik

    Tak for tilsendte adresse til download af windows 10. Jeg har brugt den nye windows 10 på 2 PC:

    1. PC hvor jeg ikke skulle gemme game filer og apps. Det gik nemt og meget hurtigt med brug af kabelforbindelse til internettet..

    2. Bærbar pc hos en ældre dame, hvor jeg skulle bevare såvel filer som apps. Det fungerede også fint, men det det tog ca. 11 timer, før opdateringen af pc’en var færdig. Noget af den lange tid, kan skyldes, at jeg måtte bruge en trådløs internetforbindelse.

    Med venlig hilsen
    erik berg rasmussen

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Selv tak – computerens hastighed, særligt harddisken, spiller også ind her, især når der skal skrives tusindvis af filer. 11 timer er dog lang tid, så ved lejlighed ville det være godt at sikre, at harddiskens helbred er i orden.

      Du har sikkert ret med hensyn til harddiskens helbred. Det kan i hvert tilfælde ikke være antallet af filer der har sløvet opdateringen. De pågældende ældre dame, bruger næsten udelukkende PC’en til gmail og til at kigge på internettet.

      Det er imidlertid interessant at følge opdateringerne på Windows 10. På min egen PC får jeg følgende meddelelse:

      “Windows 10 Maj 2019-opdateringen er på vej. Vi tilbyder denne opdatering til kompatible enheder, men din enhed er ikke helt klar til den. Når din enhed er klar, vises opdateringen på denne side. Der er ikke noget, du skal gøre i øjeblikket.”

      Jeg kan se at der en kontrol for opdateringer daglig.

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.