Sort skærm efter opdatering

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
oleaksel
Abonnent

Min 3 år gamle Lenovo stationære PCer med Win 10 gik i sort for et par dage siden.
Den havde opdateret en fil og bad om genstart, der så medførte sort skærm, bortset fra en lille roterende krans.
Navnet Lenovo optræder ved start et øjeblik, den starter i øvrigt af sig selv så snart den får spænding. Den er totalt ligeglad med rednings CDere, eller CDer med en Win 10 Iso fil. Ej heller programmer på USB stik gør indtryk. En ekstern HD fra en tidligere Pc giver heller ikke liv i den.
Det ser i bogstaviste forstand sort ud, mon nogen her inde ved hvad der kan bringe liv i den igen?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Ole

    Hvilken model er det præcist?

    Du kan komme ind i computerens grundsystem (BIOS) ved at trykke F1 tidligt i opstarten. Derfra kan du vælge at starte fra CD/DVD drevet, så du kan køre en Windows 10 rednings-DVD.

    Hvis den ikke reagerer på F1, er noget gået i stykker i selve computeren.

    Bemærk: For at computeren kan starte fra DVD skal ISO-filen være brændt helt til disken, så alle filerne i den er synlige. Det er ikke nok at ISO-filen er synlig.


    oleaksel
    Abonnent

      Hej Henrik

      Model Lenovo E50-00  90BX0018MT

      Via F1 kom jeg ind i Bios. Under opstart  valgte jeg “Error Boot Sequence” . Med en rednings CDer  kommer er billede med GENOPRETTELSE og mulighed for at vælge “Indstillinger for avanceret reparation”.  Det giver fire muligheder at vælge en genoprettelse CDer. Det giver igen fire muligheder . Fejlfinding to muligheder, Avancerede indstillinger giver 6 valg, og  kræver et konto logind som jeg ikke erindre at have givet. Men der kom da lidt liv i PCeren, men det kræver nok en ekspert til at komme igennem med et godt resultat. Tænker på at tage Harddisken ud og se hvor meget jeg kan kopiere, men tak for din indsats så langt.


      oleaksel
      Abonnent

        Hej Henrik

        Ved at lege lidt med alle de muligheder  den tilbød, kom pludselig en side med 10 nye muligheder, valgte en og den begyndte at opdatere samtidig med at der stod at den ikke kunne!. den fik lov at stå og til sidst kom win 10 frem. umiddelbart ser det ud til at den har repareret sig selv. Alt synes at virke igen.

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Fint – og jeg er helt enig i, at de mange skærme og muligheder er forvirrende!

          God fornøjelse med den genopstandne PC 🙂

          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.