Startknap fungerer ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hjflemming 8 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
hanne.spelling730407
Abonnent

Har lige åbnet Windows update, for at se efter om der vr nye opdateringer til Windows 10. Eneste besked var, at computeren skulle genstartes, hvilket jeg gjorde. Efterfølgende fungerer startknappen ikke. Det kommer der også en pop-up besked med, at den ikke gør. På samme besked står der, at jeg skal logge af, og så vil systemet forsøge at reparere startknappen. Men efter mange genstarter fortsætter problemet uændret. Samtidig med, at startknappen satte ud, kan jeg heller ikke starte Microsoft Edge eller aktivere knappen “Søg i windows”. Ej heller kan jeg nu finde kontrolpanel. Ingen problemer med Google Chrome. Når jeg via et link fra et tidligere dokument skal åbne en bestemt webside, åbner siden korrekt nok, men i Explorer og ikke i Edge. Inden dette her problem opstod, fungerede linket rigtigt, altså med at åbne den pågældende side via Microsoft Edge. Kan jeg selv gøre noget. Er der en der kan hjælpe mig?

Hanne Spelling


hjflemming
Abonnent

    ser ud til at være en alvorlig fejl i styresystemet.

    Se om du kan komme ind i kommandoprompt som administrator og skriv der         sfc /scannuw det vil fejlsøge W10

    Mvh Flemming:)

    Fik selv løst problemet. Downloadede programmet Reimage, og kørte en scanning og efterfølgende reparation. Dette løste delvist problemet idet startknappen nu kunne fungere med højreklik (de øvrige problemer blev ikke løst), hvorved jeg via system, systemgendannelse kunne vælge at gendanne systemet til en dato, et par dage bagudrettet. Det løste problemet.


    hjflemming
    Abonnent

      Det var rart at høre at du kom igang igen. W10 er fantastisk, især efter jeg har fået den 1. store opdatering her fornylig, lynhurtig og let at bruge.

      PS. Hvad med alligevel at køre fejlsøgning som jeg foreslog, det skader ikke og eventuelle fejl rettes.

      Mvh Flemming

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.