Stor juilæumspdatering

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 7 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
dalbyjohn21577
Abonnent

På min lille Asus T100 med 32 Gb SSD er der nu ca. 10Gb fri plads så jeg tænkte at nu kunne jeg opdatere med jubilæums opdateringen, men nej den kræver 20Gb, surt.

Jeg har et 64Gb SD-kort siddende i maskinen men der er ikke mulighed for at vælge det til downlad af opdateringen, tricks er meget velkomne.

Tao
Tao
Supporter

    Hej,

    Jeg synes, du skal kontakte Microsoft ang. problematikken ved opdateringen – de har også en interesse i mest opdaterede computere. Da deres kontaktoplysninger kan være en anelse svære at finde, har jeg vedhæftet dem til dig her.


    dalbyjohn21577
    Abonnent

      Tak det vil jeg prøve :o)


      dalbyjohn21577
      Abonnent

        Pludselig opdaterede min lille ASUS sig til seneste udgave af Win10, der var så kun lidt over 2Gb tilbage, men en oprydning i systemfilerne samt gamle udgaver af Windows gav lidt over 11Gb så nu er alting godt.


        mejer69
        Abonnent

          Hej er det også dem jeg skal have fat i for at min computer kommer til at køre ordenlig igen?. efter den store opdatering er min Medion p6634 med intel core i3- 64-bit- 2,30ghz ram 4,00gb og en harddisk på 322gb ledig plads,blevet helt “sig selv” har prøvet mange forskellige af de oplyste metoder uden held.Problemer: kan ikke bruge windows tasten og søgetasten og lydtasten skal jeg nu højreklikke på for at ændre lyd,jeg er den eneste der bruger denne komputer og alligevel vil den ikke opdatere fordi der kræves administrator rettighed.

           

          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.