W10 – får snart nervesammenbrud

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  bjarne0402 8 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Efter opgradering til W10 fredag den 25. DEC 2015:
Loggede ind den 27. DEC efter opgraderingen, med min Windows-kode:
1. I startmenuen har jeg nu en Live Mail (som før), hvor der står kontakter m.m., og da jeg klikkede på “brevet” i ruden, skulle jeg ligesom oprette en ny konto. Jeg klikkede mig igennem, og der kom så en Outlook Mail også!?
Når jeg jeg i Outlook Mailen ruller  ned, kan jeg vælge “Flere”, og så kan jeg se de mails m.v., der er i min Live Mail.
2. Kan det passe, at jeg skal operere med 2 slags mails med den samme mailadresse?
3. Jeg har desuden fået en fejlmeddelelse nr. 3204, da jeg skulle åbne mailen i startmenuens oversigt til venstre (altså ikke ruderne).
– Kan jeg ikke nøjes med én mail, der indeholder det hele, ligesom i W7 Live Mail, hvor kontakterne og alle de øvrige funktioner er samlet?
4. Kan man ikke bruge Shift Del slettefunktionen i W10?
5. Da jeg åbnede Billeder i Stifinder, kom der godt nok en oversigt frem visende en masse billeder. Da jeg klikkede på “Mapper”, stod der, at der senere ville blive oprettet mapper, når der var fundet en mængde billeder!!??
Oppe i højre side er der en brudt cirkel, der bare kører og kører rundt, og søger efter seneste billeder – den har virkelig kørt i timevis, uden at jeg kan se resultatet!?
– Hvor er mine mapper fra W7, som jeg selv har lavet og overført billeder til fra mobilen m.v.?
6. Ville logge ind på PC’en i dag den 29. DEC, men fik den besked, at adgangskoden var forkert. Jeg brugte Windowsadgangskoden. Den ville ikke æde den.
– Jeg forsøgte så at logge ind på min ekstra Windowsadgangskode, og blev nu ført igennem forfra, som da jeg loggede på første gang efter opgraderingen med min sædvanlige W-kode.
– Jeg skriver til KFA fra denne anden W-adgangskode, som slet ikke ser ud, som hvis jeg brugte min sædvanligeW- adgangskode (men kan som nævnt ikke komme ind på PC’en via den).
MEN NU SKULLE JEG LOGGE PÅ MED MIN MICROSOFT KONTO! Og sådan en har jeg ikke oprettet.
Jeg forsøgte forgæves at klikke mig igennem de næste mange ruder, og blev mødt med, at min mail-adresse nu ville hedde @mail – adgangskoden (min sædvanlige) var forkert. Jeg klikkede dog på “Tilbage” igen flere gange, da jeg faktisk efterhånden ikke vidste, hvad jeg var ude i.
7. Jeg kan næsten ikke udtrykke min fortvivlelse, og mellemgulvet knuger sig sammen. DETTE HER KAN JEG ÅBENBART IKKE MAGTE – HJÆLP! Der er gået flere dage med søvnløse nætter.
8. Jeg har d.d. kontaktet Microsofts Hotline. De kunne ikke hjælpe, men foreslog, at jeg NULSTILLEDE min kode på live.com og fik en ny. Dette skulle jeg gøre fra en anden PC eller min mobil. Forsøgte på min mobil, men der var ikke adgang til siden!?
– Ville ønske, at KFA havde medarbejdere, de sendte ud til “de fortvivlede”!


bjarne0402
Abonnent

    Hej Sessan

    Det lyder godt nok som en dårlig julehistorie.

    Prøv at kigge på dette link, måske det hjælper.

    http://www.computerworld.dk/art/234531/er-du-allerede-traet-af-windows-10-se-her-hvordan-du-kommer-tilbage-til-windows-7

    Så kan du måske prøve at forberede dig til en ny opdatering og foretage de rigtige valg, ved ikke lige hvordan du har gjort.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.