win 10 geninstallation

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  kurt esmark869147 6 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
kurt esmark869147
Abonnent

Havde win 8.1 og opgraderede (gratis) til win10. HDen gik rabundus og en ny blev monteret. Nu mangler til produktkoden for at kunne installere win10- Hvordan får jeg fat i denne.

NB Produktkoden fra win8.1 har jeg aldrig haft, da en evt. geninstallation udgik fra et område på HDen. og nu da den gamle HD er ikke længere dur har jeg et problem med at få fat på koden.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Du skulle gerne få mulighed for at springe trinnet med produktkode over under installationen. Prøv det, og se om Windows bliver aktiveret, når du logger på med din Microsoft-konto.

    Hej Christian.

    -Tak for din interesse ved mit problem. Lige nu er alt gået i stå, fordi jeg hentede win10 til USB. Min PC vil ikke læse på USBen selvom bootrækkefølgen er ændret. Næste forsøg må blive at hente win10 til en CD og så prøve igen.

    Mir spørgsmål lige nu er: ” Hvordan logger man på sin Microsoft konto når win ikke er installeret”

    På forhånd tak og mvh  Kurt

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Hej igen

      Hvis vi slet ikke kommer i gang med at installere Windows 10, er vi endnu ikke nået til eventuelle aktiveringsproblemer. Første er at løse problemet med opstart fra installationsmediet.

      Præcis hvilken fejl får du, når du forsøger at starte op fra USB’en?

      Som du er inde på, er det måske en løsning, at installere fra DVD frem for USB. Du kan oprette en installations-DVD med værktøjet her: https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10

      Prøv at se, om det går bedre med at starte op fra den.

      TAK Christian

      -Alt fungerer. Altså; Ny HD isat og WIN64 på USB og så kører det. Måtten lige forbi konverteringen MBR Partition Table og til GPT, men det var relativt enkelt. Installationen kørte problemfrit og det eneste krav (som jeg ser det) er at vi skal have en Microsoft konto.

      -NB. Måske skal man undlade at formatere sin nye HD først (på en anden maskine) for at komme ud over problemet med MBR/GPT partition table.

      -PS. Havde (før dig) en diskussion med Microsoft. De sagde at “alt dette” ikke kunne lade sig gøre uden at købe en ny WIN10 version  -Shame on them-

      -Ha´ en hyggelig dag og mvh

      Kurt

       

       

       

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.