Windows 10 – nej tak lige nu

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 7 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
hf11
Registreret bruger

Hej Komputer for Alle,

Jeg har en bærbar pc med styresystem Windows8. Gennem det seneste år har jeg modtaget adviseringer om, at jeg kunne opdatere til Windows10.

Jeg opdaterede, men oplevede derefter et hav af ting der ikke virkede, og som skulle geninstalleres. Jeg valgte derfor at gå tilbage til Windows 8, og udskyde mit bekendtskab med Windows 10 til jeg køber ny pc.

I forbindelse med genetableringen af Windows 8 læste jeg, at man kunne undgå opdateringen til Windows 10 ved at fjerne 3 opdateringer i Windows Update. Samtidig skulle man slå automatiske opdateringer fra i Windows 8, så disse 3 opdateringer ikke listede sig tilbage… Så lang så godt – det hele virker…

Men – jeg sidder nu med en pc, hvor Windows ikke er blevet opdateret i flere måneder, og hvor der ligger et bjerg af opdateringer og venter. Og jeg kan ikke huske navnene på de 3 opdateringer, som jeg ikke skulle opdatere.

Jeg føler derfor, at det kun er spørgsmål om tid, førend min pc ikke længere virker og er sikker. Har Komputer for Alle mon en løsning til os, der lever med Windows 8, og som ikke ønsker at bruge tid på Windows 10 her og nu?

Venlig hilsen HF11

Tao
Tao
Supporter

    Hej, 

    Tag et kig på denne tråd og se om ikke det løser dine problemer: http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/windows-10/windows-10-5


    hoergren1
    Abonnent

      Kig i tråden SLIP FOR WINDOWS 10 – der er løsningen – ikke Komputers – den dur ikke mere.

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.