Windows 10 og oplæserkommandoer

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
hoergren1
Abonnent

Har altid brugt oplæser til at falde i søvn til. Jo jeg bruger programmet Calibre til at lave en af mine e-bøger om til en ren tekstfil, hvorefter oplæser bliver sat til at læse mig i søvn – der går max 10min. Men efter jeg var nødt til at skifte harddisk og genetablere windows 10 har jeg fået en irriterende version af oplæseren der har den dårlige vane – blandt mange – at den siger EMPTY LINE når der er en tom linje. Hvordan slår jeg det fra? Udover det er kommandoerne ændret så de vanlige genveje ikke er placeret på de samme taster – IRRITERENDE. Men altså den tomme linje påmindelse er det mest irriterende jeg endnu har oplevet med WIndows 10 – som er den værste WIndows nogensinde.

Leif Mortensen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Leif

    Genvejstasterne er ændret, fordi det var forvirrende at Windows’ oplæser havde andre genvejstaster end tilsvarende programmer fra andre udbydere. Der er ikke rigtig nogen vej tilbage, og jeg er enig i begrundelsen – ligesom browsere har ensartede genvejstaster, bør oplæsere også have det.

    Det med “Empty Line” må jeg undersøge nærmere, der er ikke umiddelbart en indstilling til at ændre den opførsel. Har du prøvet at skifte til en anden stemme?

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.