Windows 10 opdatering

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Marius1210
Abonnent

Efter at have hentet den seneste opdatering af Windows 10, er alle mine gamle programmer forsvundet! Mine kontakter i outlook, min office 2007 pakke og meget mere. Er det muligt at finde dem igen??? Hvad gør jeg???

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Ja, det er det med stor sandsynlighed.

    Er problemet opstået umiddelbart efter opgraderingen? Hvordan ser Outlook ud? Hvad mangler i Office? Er programmerne væk, eller er det dine dokumenter, du ikke kan finde?

    Umiddelbart kunne det lyde som om, du måske logger på med en anden bruger end normalt.

    Outlooks adressekartotek er gemt i en .pst-fil, som vi kan lede efter. Hvis dine dokumenter og andre data mangler, kan vi også prøve at lede efter dem: Åbn Stifinder, vælg Denne computer, og søg efter *.pst og *.docx

    Hvis filerne befinder sig under en anden bruger, end den du er logget på med, vil du imidlertid ikke kunne finde dem på denne måde, så det er det første, du skal undersøge: Åbn startmenuen, klik på tænd/sluk-knappen, og vælg Log af. Når du er logget af, kan du se, om du kan logge på med andre brugere.

    En opgradering af Windows 10 bør absolut ikke resultere i datatab, men det er ikke til at udelukke, at noget er gået grueligt galt, selvom det ikke er meget sandsynligt.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.