Windows 10 opgradering

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
KurtAmstrup
Abonnent

Jeg har installeret en SSD HD i min stationære PC – det er nu blevet umuligt at opgradere Windows 10 til seneste udgave – Microsoft har været endda meget behjælpelig uden held – jeg har prøvet at installere Windows forfra både vis iso og USB uden held. Måske er det PC’en der er noget galt med så

Spørgsmålet er: Kan man flytte SSD HD over i en anden PC og foretage opgraderingen her – for så igen at flytte den tilbage til min stationær PC.  Jeg vil så formatere SSD og installere Windows 10 incl. seneste opgradering.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Kører Windows 10 som det skal, på nær at du ikke kan opdatere den? I så fald vil det være en hjælp, hvis du kan komme med mere information om hvilke fejlmeddelelser du får, og præcis hvor i processen du støder på problemer.


    KurtAmstrup
    Abonnent

      Hej Windows 10 fungere fint.

      Problemet kan ikke løses via min PC – kan du svare på om:

      Spørgsmålet er: Kan man flytte SSD HD over i en anden PC og foretage opgraderingen her – for så igen at flytte den tilbage til min stationær PC. Jeg vil så formatere SSD og installere Windows 10 incl. seneste opgradering.

      Alternativt skal jeg formatere c drevet og installere Windows igen. – men svar lige på om jeg kan bruge en anden PC til at installere Windows på.

      Microsoft har gjort et stort arbejde – og brugt et par timer på mig – desværre uden held.

       

       


      KurtAmstrup
      Abonnent

        Her er hvad jeg får at vide – se vedhæftede fil – læs også foregående svar fra mig. Det vil da være skønt hvis du havde en løsning.

        Vedhæftede filer:
        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Hej

          Fejlen skyldes i de fleste tilfælde, at din systemreserverede partition er for lille eller har for lidt plads.

          Microsoft beskriver løsningen her: https://blogs.msdn.microsoft.com/buckh/2015/08/10/fix-windows-10-upgrade-couldnt-update-the-system-reserved-partition/

          Du kan bruge fx MiniTool Partition Wizer Free Edition til at ændre størrelsen på partitionen: http://www.minitool.com/partition-manager/partition-wizard-home.html

          Formindsk partitionen ved siden af den systemreserverede partition, og udvid derefter den systemreservede partition. Begge dele foregår ved hjælp af funktionen Move/Resize.

          Operationen giver sjældent problemer, men det er alligevel klogt at sørge for en backup af dine data inden du begynder at ændre på diskens partitionering.

          Vedhæftede filer:
          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.