Windows 10 Update, det vil ikke Opdatere mere.???

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 9 måneder siden.
Oprettet af pollurin
pollurin
Registreret bruger

Hej.! Komputer for alle, Spørg os…

Jeg håber at i kan hjælpe mig, med mit ukendte problem med Windows 10.

Da jeg går ind i Windows 10 Update i Indstillingerne, får jeg kun det her svar igen.!

WINDOWS Update – “Noget gik galt. Prøv at åbne indstillinger senere.”

 (Med følgende Billedet vises her.)

Windows Update vil ikke Opdatere.001.

Ja sådan har det set ud, siden mitten af Juni 2021 og frem til dagen i dag, Fredag den 06 August; siden har jeg slet slet ikke kunne Opdatere min Pc’ere mere.!

Og ved at bruge de Fejl søgninger, der findes inde der; og lader så den søge efter fejlen, sker der intet andet, end at den svarer igen, at den ikke kan finde nogen fejl, og der fra er så ingen hjælp at finde, hvad jeg så end Prøver, er det helt forgæves, lige hvad man så forsøger, sker det bare det samme.!

Og hvis jeg forsøger at (Gendanne) Pc’en fra i tidligere tidspunkt, ja så KIKSER det bare hver gang, og melder bare ud, at det Mislykkedes desværre at Gendanne Pc’en, og – Pc’en Den er så ført til bage til hvor den var, uden nogle ændringer… (ØV) Må man sige, at man ej heller kan løse det på den måde…

Hvad kan det skyldes, Problemet her.???

Skal jeg virkelig til at Afinstallere Windows 10’eren, og Installere den på nydt, eller er det noget der vil rette sig op selv, på et senere tidspunkt.???  “Det sidste spørgsmål har jeg meget svart ved at tro på, da jeg ikke kan Opdatere Windows  Systemet , og jeg kan ej heller Opdatere andre Programmer, mens den melder den fejl, som jeg aldrig før er stødt ind i med, Windows 10’eren.! Og jeg ved ikke hvad det kan skyldes problemet her.???”

Da jeg har flere Pc’ere, ja en Stationære Pc’er, og 3,Stk Berbære Pc’ere, som alle også kører med Windows 10’eren, har jeg ledt (søgt) på de andre Pc’ere, for at undersøge dem, om jeg eventuelt selv kunne løse problemet her, ved at se’ om det eventuelt kunne skyldes en ændring i indstillingen på min Stationære Pc’er, som nu har og melder det her problem, at den ikke kan Opdatere Systemet og de andre programmer som nu ligger på den, men  det kan jeg ikke se’ på de andre, der ser det ud som de alle står 100% helt ens indstillet, så der (det) kan ikke skyldes Problemet.!

Derfor vil jeg spørge jer, om i ved hvad det kan skyldes, og hvad kan jeg gøre, for at løse problemet her, og hvad er og kan være den nemmeste løsning på problemet som jeg nu har med min Pc’ere, som kører med Windows 10′ – 64.Bit System…???

Nu vil jeg da håbe, jeg snart kan høre noget fra jer igen…

Mvh.: Poul Johannes Poulsen…    >> POLLURIN. << 

[email protected]       &.:     [email protected]

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Der er ingen tvivl om, at Windows Update er det største tilbagevendende problem i Windows. Derfor har Microsoft bygget en guide, der finder og løser de mest almindelige problemer. Den finder du ved at søge på ‘Fejlfinding’, vælge Flere fejlfindingsværktøjer, og dernæst på Windows Update. Klik så på Kør fejlfindingsværktøjet. Det tager mindre end et minut – her er et par skærmskud:

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.