Windows 10 VirtualBox windows xp.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
user-442371
Registreret bruger

Jeg har indlagt virtualBox som i anbefaler i bladet. Det virker tilsyneladende ok, men når jeg oprette video pogram, som jeg skal bruge, kommer problemet. Den skriver, Studio kræver mindst 512 MB fysisk hukommelse dit system har 191 MB.  Hvordan gør man fysisk hukommelse større?? Da jeg brugte video pogrammet på windows xp, var der ingen problemer, det skal da virke endnu, det passer til windows xp. MVH. snuby2

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    192 MB er korrekt – og helt i skoven!

    Problemet er, at VirtualBox automatisk sætter ramstørrelsen til 192 MB, hvis du opretter en virtuel PC, der hedder “Windows XP”. Og løsningen er at oprette en ny virtuel PC med en fornuftig mængde ram. Jeg vedlægger skærmskud af den fejlagtige indstilling, og hvordan du retter det.

    Nu skriver du ‘video’, og så er tommelfingerreglen, at du skal have så meget ram som muligt. På den anden side skal du passe på at du ikke overbelaster den fysiske PC ved at give den virtuelle alt for meget ram. Halvdelen af den fysiske hukommelse er et brugbart kompromis.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.