Windows ændrer ikoner

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
ottogitte
Abonnent

Efter skiftet til Win 10 har jeg oplevet, at flere filer har fået ændret deres ikoner – f.eks. billedfiler og programmer som WinZip.

Hvordan ændres de ikoner til nogle, man selv synes bedre om ??`

Har prøvet den gode gamle metode med at højreklikke og vælge “egenskaber” og  “tilpas”, men det duer ikke mere ??  🙂

 

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej Gitte,

    Jeg kan ikke helt fornemme om det er den naturlige udvikling i ikoner fra Windows 7/8.1 til Windows 10, der er på færde eller om det et problem, der er opstået. Vil du sende et billede af nogen af de nye ikoner?

    Umiddelbart lyder det dog som en almindelig design-ændring i almindelige ikoner, hvorfor jeg tror, at du vil finde artiklen Gør din computer personlig med unikke ikoner interessant. Du kan finde artiklen på vores hjemmeside: http://komputer.dk/software/vaerktoejsprogrammer/goer-din-computer-personlig-med-unikke-ikoner

    I artiklen beskrives det hvordan du designer dine egne ikoner, men du kan naturligvis også anvende de almindelige ikoner, der ligger gemt i Windows – her ligger ikoner, der er blevet anvendt i tidligere systemer som regel også gemt. Vær opmærksom på OBS-boksen på side 53 i artiklen.


    ottogitte
    Abonnent

      Hej Tao

      Tak for svaret. Hermed et par billeder, der måske forklarer “problemet”, der egentlig bare er lidt irritation. Det er 2 tilfælde, hvor jeg ville have de gamle ikoner i stedet for disse, men kan ikke se, hvordan jeg ændrer dem.

       

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej igen,

        Så vidt jeg kan læse mig frem til og forsøge mig med, så er denne funktionalitet kun mulig på mapper (og altså ikke specifikke filer). Beklager.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.