Windows old

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hjflemming 8 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
pripsky
Abonnent

På min bærbare komputer med Windows 10 64 Bit har jeg haft et nedbrud, som ikke lige var til at reparere. Jeg var derfor nødsaget til at geninstallere Windows 10. Nu har jeg set, at der på C drevet ligger en mappe som hedder Windows old med en del filer fra det tidligere Windows. Da denne mappe – iflg Egenskaber – har en størrelse på ca 33 GB vil jeg meget gerne slette den. Kan denne mappe med indhold slettes?

Jeg skriver sådan, idet jeg allerede har forsøgt at slette den men har ikke fået tilladelse til det af systemet. Systemet påståt at jeg ikke har administratorrettighed til at foretage denne sletning.  I henhold til Brugerkonto er jeg administrator og der står her “Administrator har fuld kontrol over PCén. De kan ændre alle indstillinger og har adgang til alle de filer og programmer der er gemt på PCén. Hvorfor kan jeg så ikke slette Windows old. Kan I hjælpe mig her?    


hjflemming
Abonnent

    Hej!

    Hvis du ikke vil gå tilbage til det gamle w.. eller der er gået over en måned siden du opgraderede til W10, kan du roligt slette Wind old mappen.

    Skriw i søg lager, vælg lager systemindstillinger klik på denne pc c, her kan du slette alt snask.

    Mvh Flemming:)


    pripsky
    Abonnent

      Hej Flemming.

      Det var lige det jeg havde brug for.

      Mvh. Preben

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.