Windows search kører ikke

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
HCG
Registreret bruger

Hej Komputer for alle, Jeg har brug for hjælp.

Min pc kører Win 10 version 20H2 og diverse andre opdateringer.

Sagen drejer sig om min Outlook som er en del af office 365

Når jeg vil søge blandt mine mail, og skriver et søgeord i søgefeltet øverst til venstre får jeg følgende meddelelse:

Se vedhæftede outlook fejl

Jeg fandt en beskrivelse i forum i tråden Windows search kører ikke,  jeg prøvede at følge rådet, men det fik ikke problemet løst. Når jeg går ind i outlook indstillinger og åbner menuen søg ( som beskrevet i tråden, bliver  indstillinger for indeksering ikke hilightet og kan derfor ikke vælges, hvad gør jeg for at få det til at virke. Håber i kan hjælpe. MVH Christian Grønbech

Vedhæftede filer:
  1. outlook-fejl.docx
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Christian

    Det skyldes at tjenesten Windows Search er slået fra. Det kan løses ved at køre Tjenester fra Windows’ søgefelt. Det åbner en lang liste over baggrundsprogrammer (såkaldte ‘tjenester’) i Windows. Rul ned til Windows Search. Højreklik og vælg Egenskaber. Skift Starttype til Automatisk (forsinket start). Genstart Windows, og se om advarslen er væk.

    Hvis det stadig sker, kan det være en anden tjeneste, HyperW7Svc, der slår Windows Search fra. Så skal du slå HyperW7Svc fra, slå Windows Search til igen, og prøve igen.

    Jeg vedlægger et skærmskud:

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.