Windows-start-knappen virker ikke

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  papa jŸrgen 8 år siden.
Oprettet af
papskoudahl
Abonnent

Jeg bruger W 10. Skrivebordet viser alle mine gamle genveje fra W 7, men ingen af 10’erens ‘fliser’. Jeg har tidligere kunnet skifte mellem de ‘gamle’ genveje, og de ‘nye’ fliser ved et venstre muse-tryk på Windows-knappen. Nu får jeg istedet følgende meddelelse: “KRITISK FEJL. Menuen Start virker ikke. Vi prøver at rette den, til næste gang du logger på”. Det er hidtil ikke lykkedes. Jeg har prøvet at slette Dropbox, men uden resultat??????????????????????


soriver756137
Abonnent

    Fire grunde til at hade Windows 10

    (Overskriften: Microsoft bruger selv ordet “elske”)

    Problemet med Startknappen oplever jeg nu for 4. gang siden jeg erstattede (gratis opgradering) mit velfungerende W-7 med W-10 i august sidste år. Hidtil har jeg overkommet dette vha. input fra Microsoft Community, men med vekslende held. Geninstallation, systemgendannelse af tilstand før fejlen. Et af tilfældene gik det galt og førte til unødvendig nulstilling af W-10. Selv efter dette fik W-10 et nyt problem, nemlig at slukkeknappen nederst til højre på login-skærmen forsvandt og ikke siden er vendt tilbage.

    Det kan da ikke være meningen, at man slås med dette problem hver anden måned

     

    I dag: Denne gang gik det godt og nemt at gennemføre “systemgendannelse” uden problemer, men… nu kan jeg bare vente på næste nedbrud!! 

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.