Windows Update

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
MaB
Abonnent

Jeg har Windows 10 pro version 1803. Windows opdaterer  i løbet af natten fx kl. 00.30 , hvilket betyder, at pc’en

er i slumre tilstand om morgenen. Jeg kunne godt tænke mig, at jeg kunne få opdateringer på et tidspunkt, der passer mig; men hvordan?

På forhånd tak.

V.h.

M. B.

 

Hej

Du starter i Indstillinger–Opdateting og sikkerhed—opdateringsindstillinger—–indstillinger for genstart der vælger du tid for genstart

Klaus


MaB
Abonnent

    Hej!

    Tak for svar. Jeg har ikke et punkt under opdatering og sikkerhed, der hedder opdateringsindstillinger

    Jeg har fundet på anden måde indstillinger for genstart, hvor det skulle være muligt at planlægge et tidspunkt. Dette er dog slået fra, og det er ikke muligt at slå til – hvordan får det klaret, så jeg kan planlægge tidspunkt for genstart.

    V.h.

    MB

     

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Windows 10 Pro har en del muligheder for at planlægge opdateringer – det er bare puttet ind under Avancerede indstillinger. Når du åbner det punkt, får du det vindue, jeg viser nedenfor. Der er en del muligheder for at udskyde opdateringer. Blandt andet kan du slå dem helt fra i op til 35 dage, og så slå dem til, når du har tid til at installere dem.

      Personligt bruger jeg en anden metode, jeg søger efter opdateringer manuelt, når det passer i min tidsplan.

      En indstilling, jeg anbefaler til alle, er at vælge Halvårlig kanal (det er nederst i billedet). Det gør at computeren først får opdateringerne i anden runde, når risikoen for fejl er mindre.

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.