Windows update kører hele tiden

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
kellermanden972933
Abonnent

Hej K komputer

jeg har et stort problem med win 10 update !!! når jeg starter den bærbare er den meget længe om at loade ,når man så går i start ,instillinger,update & sikkerhed kan jeg se at update kører kontuerligt uden at opdatere noget.Når jeg vil lukke maskinen skriver den teksten task Host windows,opgaveværten stopper bagrundsopgaver.(microsoft,windows automatic update app update.så kan jeg vælge at lukke alligevel eller anullere.jeg har forsøgt at køre en fejldianose uden held.når jeg så vil lukke på lukknappen skriver den så updater og luk,eller genstart og update. når jeg så tænder igen og tjekker start knappen står der nøjagtig det samme håber i har et godt råd mod det problem ,for det må være årsagen til at den er så megalænge om opstart  🙂 mvh Keld Frederiksen ps maskinen er en packard bell lm81

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Start med at kontrollere integriteten af filsystem og Windows-filer:

    1. Åbn startmenuen, skriv cmd.

    2. Højreklik på Kommandoprompt øverst, og kilk Kør som administrator.

    3. Klik Ja, når Windows beder om tilladelse.

    4. Skriv sfc /scannow og tryk Enter.

    5. Notér dig eventuelle fejl undervejs og medtag dem i dit svar. 

     

    Hvis System File Checker (sfc) ikke kan rette alle fejl, indtast da følgende kommandoen dism /online /cleanup-image /restorehealth og tryk Enter.

    Hvis DISM afslutter uden fejl, kør sfc /scannow igen, ellers medtag eventuelle fejlmeddelelser i dit svar.

    Afslut med kommandoen chkdsk c: /f efterfulgt af Enter. Bekræft, når du bliver spurgt, om kontrol af disken skal foretages ved næste genstart. 

     

    Kør til sidst Windows Update-fejlfinding her: http://download.microsoft.com/download/F/E/7/FE74974A-9029-41A0-9EB2-9CCE3FC20B99/WindowsUpdateDiagnostic.diagcab

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.