Installation af Windows 11

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 uge, 6 dage siden.
Oprettet af
finnmork527828
Abonnent

Hej jeg vil gerne have Windows 11 installeret og har installeret Windows programmet for at checke om der skulle være problemer og det er der.

maskinen er en kraftig pc med i9 processor og 64 gb ram, så systemmæssigt er der ingen problemer.

der ligger 6 gamle drivere fra et gl. Logitech program som jeg ikke kan få slettet. Jeg har haft installeret driverbooster fra jeres programs fordelsside, desuden har jeg forsøgt at få lov af slette som administrator, men kan ikke få lov. Får oplyst, at SYSTEM skal aktiveres, men det får jeg heller ikke lov til.

jeg er totalt gået død i denne sag 🙂

tips
tips
Registreret bruger

  Der findes en universal løsning som kan klarer alle problemer i en Windows 10 maskine, ja tag en skrutrækker og pil harddisken ud af computeren, og kobel harddisken til en anden computer i USB 3.0 stik og slet hele harddiskne mest mulig effektiv, og derefter er det en god ide at du åbner for EaseUS Partition Master og sletter alle parttioner på harddisken således at den er så tom som da den var ny, og ja så er det tilbage med harddisken i computeren og installerer Windows 10 igen og derefter at opgrader til Windows 11

   

  https://www.proshop.dk/Controller/StarTechcom-USB-30-to-25-SATA-III-Hard-Drive-Adapter-Cable-w-UASP/2453759

   

  …………………………………….

  tips
  tips
  Registreret bruger

   Men med hensyn til at du kan installerer Windows 10 og derefter kan opgrader gratis til Windows 11, ja der må jo også foreligge den mulighed at du installerer Windows 11 direkte hvis at du vil betale for Windows 11

   tips
   tips
   Registreret bruger

    Ja kik lige på Windows 11, ja prisen bør jo ikke hverer noget problem, i en fed maskine til måske 15.000 kr ja jeg har jo købt DVD skiver med XP VISTA OG 7 OG 8,0 og jo også med Windows 10 ja det er jo meget rart at have Windows klar til rep. hvis nødvendig på DVD skiver……………..

     

    https://www.computersalg.dk/i/7675690/windows-11-pro-licens-1-licens-oem-dvd-64-bit-dansk?sq=Windows%2011

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     Hmm, det var et par voldsomme forslag. Lad mig gå lidt lettere til værks:

     Det nemmeste vil være at installere Logitech-programmet igen, og så afinstallere det, med dets eget afinstallationsprogram. Det vil tage driverne med.

     Vi kan også se på det mere manuelt, hvis du vedlægger et skærmskud af, hvad der spærrer.

     Så er der også muligheden for at installere Windows 10 igen. Det vil fjerne de defekte drivere og generelt gøre din computer friskere. Det kan du læse mere om her:

     https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10

     Interessant nok kan man ikke hente Windows 11 ISO-filer endnu. Det kommer sikkert.

     Du skal være abonnent for at skrive et indlæg