Kan Windows 11 fungerer med alle printer og scanner og andet ???????

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 6 måneder siden.
Oprettet af tips
tips
Registreret bruger

Ja i har jo opdateret en computer til Windows 11, men kan Windows 11 uden problemer fungerer med alle printer og scanner og meget andet, med de programmer og driver som passer til Windows 10 ??????  Den gang jeg gik fra Windows 7 til Windows 10 ja da havde jeg problemer med at min printer ikke kunde få installeret de programmer som hører til  en Xerox Phaser således at jeg ikke kunde se hvor meget toner der var tilbage og at jeg heller ikke kunde lave mange forskellige indstildninger på printeren, men at Windows 10 kun kunde installerer det mest nødvendige således at printeren kun lige kunde fungerer omkring udskrivning på A4 papir, ja det vil jo hverer guld værd hvis at vi kan få besked på at Windows 11 fungerer med alt og alle……………………………….

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er da et rigtig godt spørgsmål!

    Så vidt jeg ved, er der ikke sagt noget officielt om det – overhovedet.

    Min vurdering af det er, at der ikke vil blive noget problem, at driverne til Windows 10 uden videre vil fungere til Windows 11. Men det er et emne, vi vil tage op på Redaktionen.

    I øvrigt kan man godt ‘nedgradere’ til Windows 10, hvis det skulle blive nødvendigt.

    Forummet 'WINDOWS 11' er lukket for nye emner og svar.