32 eller 64 bit windows 10

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
bfalden309670
Registreret bruger

Hej jeg fik opgraderet til windows 10 og det fungere fint, men er der en mulighed for at skifte fra mit nuværende 32 bit windows til 64 bit ?

Tao
Tao
Supporter

    Hej Bent, 

    Hvis du har haft Windows 8.1 eller Windows 7 i en 32 bit-udgave, så giver Microsoft dig automatisk en 32 bit-udgave af Windows 10. Du har dog mulighed for at få 64 bit-udgaven ved at foretage en ren installation – der er altså ikke nogen opgraderingsmuligheder og alt på din PC bliver slettet.

    Du skal derfor sikkerhedskopiere alle de filer, du ønsker at gemme. Endvidere skal du være helt sikker på, at din PC kan køre en 64 bit-udgave af Windows 10. How to geek har en vejledning til at kontrollere om din PC opfylder kravene her: http://www.howtogeek.com/228042/how-to-switch-from-32-bit-windows-10-to-64-bit-windows-10/

    Du skal hente en udgave af følgende værktøj: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO

    Du skal hente en 32 bit-udgave af værktøjet. Når du kører værktøjet skal du vælge: Create installation media for another PC. Når du kører vejledningen får du på et tidspunkt mulighed for at vælge en 64 bit-udgave. Genstart din PC fra installationsmediet og overskriv dit nuværende system ved at vælge Custom install. Spring blot alle beskeder over, hvor du bliver bedt om at aktivere systemet. Windows aktiverer sig selv når først det er installeret. 

    Held og lykke med det! 

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.