Åbning af billeder

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  lykkegren 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
ohlarsen
Registreret bruger

Jeg har problem med at se nogle af mine billeder på skærmen. Når jeg vil åbne nogle af mine billeder kommer der en besked: Der opstod en fejl under læsning af filen.    jeg har Windows XP hvis jeg kører diasshow åbner alle billeder også dem jeg ikke kan åbne. 

Jeg har nu fundet ud af at det kun er billeder der “ligger ned” jeg ikke kan åbne, når “de står op” er der ikke noget problem ps. jeg kan altså ikke rejse dem alle op.

er der nogen der har et svar på det, tak


lykkegren
Abonnent

    Prøv at åbne billedet i et andet program ved at højreklikke på billede og gå videre til “åbn med” og prøv med et andet har du officepakken så prøv med “microsoft office picture Manager”


    ohlarsen
    Registreret bruger

      Jeg har prøvet at åbne med et andet program, og det virker, men det kan vel ikke være meningen jeg skal gøre der hver gang, kan man ikke fastlåse det så billedet bare åbnes når man klikker på det????


      ohlarsen
      Registreret bruger

        Jeg skal ikke sende billedet jeg skal bare åbne det i min mappe med billeder. det vil jeg gerne gøre uden at jeg hver gang skal ind i et nyt program, for at få det frem, alle billeder må kunne låses til et program???


        ohlarsen
        Registreret bruger

          Mit problem er åbenbart ikke til løse, men vi har da prøvet. jeg vil åbne et billede uden der kommer en meddelse om at filen ikke kan åbnes,det kan ikke være meningen jeg skal starte forfra på hvert billede, der må være en løsning!


          ohlarsen
          Registreret bruger

            Her er et af mine problemer

            Tao
            Tao
            Supporter

              Hvilket program åbner billederne i, når det ikke virker?

              Du kan prøve at hente det meget fornuftige Windows Live Photo Gallery og sætte dette som standard til at vise dine billeder.

              Opdagede at du har oprettet en ny tråd, hvor du kommer med ekstra information til denne tråd. Har kopieret det ind i dit spørgsmål. Håber det er i orden.

              Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.