Åbning af Computer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 13 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
141030
Medlem

Når jeg åbner min computer kommer der en meddelse op som jeg ikke kan blive af med uden at klikke på krydset og samtidig kommer der en meddelse at min firewall ikke er aktiv, det er den imidlertid, hvad er der galt. Jeg bruger windows xp på en stationær pc fra HP. Hilsen 141030

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Der er tilsyneladende tale om en driver til en Canon Inkjet iP5200, som tidligere har været installeret men nu er fjernet. Klik på startknappen og vælg Kør. Skriv: msconfig og tryk Enter. Vælg fanebladet Start og find punktet “Canon IJ status monitor canon inkjet iP5200” – fjern fluebenet, så programmet ikke starter. Kan du ikke finde et punkt, der hedder præcis det, så led efter filnavnet CNMSS og slå det fra.

     

    Med hensyn til firewall har du formentlig installeret en firewall, der nu er udløbet, fordi der skal betales. Den kan fx hedde Zonealarm. Åbn Kontrolpanel og vælg Tilføj/fjern programmer, find firewallen på listen og klik på Fjern. Efter en genstart skulle Windows gerne slå sin indbyggede firewall til igen.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.