Administratoradgang

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
mabg
Abonnent

Hej.

Når Jeg vil gemme/ændre/oprette billeder, får jeg at vide at jeg skal have tilladelse af administrator til at ændre mv. Jeg tror at det måske har noget at gøre med at da min PC blev sat op,blev den tilknyttet en anden mailadr. Jeg har hen ad vejen flyttet det meste til en Googlemail. Nu bliver jeg så spurgt om jeg vil gemme under “billeder” og resultet kan jeg så slet ikke finde!! Ind til videre er billedhåndtering mit eneste problem i 10’eren, men måske der kommer flere:). Jeg vil lige bemærke, at den vejledning I havde lagt på Komputerbladet ikke passede med virkeligheden. Da jeg havde trykket på opdaterer-knappen blev jeg ikke spurgt om noget, overhovedet.

Med venlig hilsen

Margit

Tao
Tao
Supporter

    Hej Margit, 

    Jeg er ikke helt sikker på i hvilken situation, du modtager beskeden om, at du ikke er administrator? Du må meget gerne sende et billede af den meddelelse, du modtager. 

    Du kan tjekke din administratorrettigheder ved at trykke på Windowstasten og X samtidigt og vælge Kontrolpanel. Tryk på Brugerkonti og Brugerkonti. Tryk nu på Skift kontotype. Her bør du stå som administrator (særligt hvis du er den eneste bruger på din PC).

    Når du anvender Windows er det nemmest for dig, at alle dine indstillinger gemmes via en Microsoft-konto, hvorfor jeg vil anbefale dig at bruge en mailadresse, der slutter med @outlook.com, @hotmail.com eller @live.com (eller .dk-endelser). Dette ændrer ikke ved, at du sagtens kan have alle dine mails, kalenderaftaler, opgaver etc. tilknyttet din Gmail. 

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.