Advarsel: Opdater Windows nu!

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af RasmusUdsholtKOM RasmusUdsholtKOM 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af curious1952
curious1952
Abonnent

Sådan skriver I i nyhedsbrev dateret i dag 19.februar. Der er tilsyneladende ingen vigtige opdateringer siden 14. februar i min Windows (7) Update. Er det jer, der er sent ude eller er det Microsoft, der er bagud?

Egentlig kender jeg svaret allerede, for opdateringen kom for fem dage siden. Et forslag: når I skriver sådan i overskriften, kunne I så ikke i teksten være mere specifikke omkring tidspunktet for opdateringens udgivelsesdato.

På forhånd tak.

RasmusUdsholtKOM
RasmusUdsholtKOM
Komputer for alle

    Hej Curious,

    Du har helt ret i både din antagelse og din pointe. Artiklen var i sagens natur ganske relevant og aktuel, da den blev udgivet på vores hjemmeside i sidste uge… men da den så blev udsendt sammen med nyhedsbrevet i går, var den pludselig ikke længere så aktuel. Det var dog svært for modtagerne at gennemskue ud fra formuleringerne i artiklen og derfor har både du – og flere andre, der har skrevet til os – helt ret i, at det pludselig bliver meget forvirrende.

    Jeg vil sørge for at indskærpe overfor vores journalister, at konkrete datoangivelser er vigtige i denne type historier – og så vil jeg naturligvis også drøfte med vores web-afdeling, hvordan vi undgår at sende denne type artikler “for sent” ud og dermed skabe forvirring.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.