advpack.dll “error”

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  erik christensen-c92e610004 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
jackdn
Medlem

Jeg har en ACER bærbar 2.5 Gh – den kom med Windows Vista, men jeg erstattede den med Windows XP pro.

Nu har jeg IGEN forsøgt at installere en driver, og får at vide “Error creating process <C:Documents and SettingsbrugerLokale instillinger etc etc” (se billedet).

OG SÅ KOMMER DET: “Reason C:WINDOWSsystem32advpack.dll”

Hvad ER der i vejen med min advpack.dll ? Jeg HAR forsøgt at tage filen fra min kontor PC (også med Windows XP pro), og erstatte den, men det hjælper ikke.

Håber nogen kan hjælpe, da samme problem er dukket op tidligere…


erik christensen-c92e610004
Registreret bruger

    Hej.

    Der findes en nyere version af den driver, som ikke vil installeres. Prøv at gå på acers hjemmeside og se, om du kan finde den sidste nye. Det kan være, at den virker bedre.

     


    jackdn
    Medlem

      Erik Christensen

      Tak ellers, men jeg forstår ikke dit svar. Jeg har slet ikke nævnt hvilke driver, jeg forsøger at installere. Og jeg kan ikke finde noget om filen advpack.dll på Acers sider, der siger noget om den, der hjælper…

      For en god ordens skyld må jeg hellere fortælle at jeg forsøger at installere driveren til en USB 3 Express Card Adapter. Men igen, det er et problem jeg har haft en del gange tidligere hvor det er netop advpack.dll der nævnes, der åbenbart blokerer uden videre, og uden at der står noget om at jeg skal opdatere driveren.


      erik christensen-c92e610004
      Registreret bruger

        Hej igen,

        Det fremgår af dit skærmskud, hvilken driver du forsøger at installere. Og hvis man laver en Google-søgningen på fejlmeddelelsen, viser det sig, at der er mange andre, der oplever samme problem (jeg har selv set fejlmedddelelsen utallige gange). Og så vidt jeg kan læse mig frem til, skyldes problemet, at en ældre driver vil installere en ældre udgave af advpack – derfor gælder det om, at installere den nyeste driver, der findes – og i dit tilfælde kan jeg se, at der findes en nyere driver (2.et-eller-andet). Jeg kunne dog ikke finde den til Windows XP, så du må prøve at kontakte Acers support og få hjælp der.

        Giv lige en melding, så vi få løst problemet.

        Mvh


        jackdn
        Medlem

          Hej igen Erik

          Tak igen. Ja, jeg har også set mange andre skriver om samme problem, men jeg har desværre ikke set nogen egentlig løsning på problemet.  Jeg må prøve igen med Acer. De har ingenting brugbart på deres webside, og de har en ellers elendig (ELENDIG!) support, hvor man ikke kan komme igennem, både på websiden og telefonisk.

          Måske kan du fortælle hvor du har fundet det med “en nyere driver (2.et-eller-andet)”?

          mvh, Jack


          jackdn
          Medlem

            Jeg har nu, 10 minutter senere, prøvet at downloade driveren til TU3-H2EC, direkte fra Trendnet. Den er fra juni måned sidste år. Men den giver samme resultat…


            erik christensen-c92e610004
            Registreret bruger

              Hej igenigen,

              Driveren hedder NEC USB 3 Drivers Version 2.0.4.0 og du kan prøve at hente den her: http://www.x-drivers.com/catalog/drivers/usb_2.0_controllers/companies/nec/models/usb_3.0_host_controller/17614.html

              BEMÆRK – at jeg ikke har prøvet driveren, og at jeg derfor ikke kan garantere for dens gøren og laden – jeg har heller ikke noget kendskab til hjemmesiden, som udbyder den. Jeg har dog hentet driveren, pakket den ud, og virusscannet den, og den virker reel nok.

              Hvis ikke den virker, kan jeg ikke gøre så meget andet end at henvise til Acers support, eller foreslå dig at opgradere til Windows 7.

              men giv lige en melding.


              jackdn
              Medlem

                Hej igen Erik

                Undskyld jeg ikke har skrevet så længe 🙂 Sagen  er, at pludselig kunne jeg indstallere driveren og tak for det. Så modtog jeg ikke den PCMCIA CardBus Adapter -> Express Card 34 mm., som har været nødvendig, for at kunne putte den nye USB3 Express Card i maskinen.

                Endelig er den kommet – og DESVÆRRE SKER DER INGENTING, NÅR JEG SÆTTER EXPRESS CARD’EN I MASKINEN. ØV!!!

                Den kan ikke genkende den – eller hvad ved jeg. Jeg har bl.a. prøvet at sætte en (almindelig USB2) udvendig HD til, som ikke har sin egen strømforsyning, men bruger strøm fra USB forbindelsen. Det mærkelig er, at HDen lyser op, men computeren kan bare ikke læse, at der er noget indhold! Træls!

                mvh, Jack

                 


                jackdn
                Medlem

                  Jeg glemte at sige, at selve adapteren indstallerede sig selv automatisk, ved at der kom noget med “ny hardware” op, og så “den nye hardware er indstalleret”. Men så ingenting, da jeg satte selve Express Carden i.

                  Du har vel ikke et godt forslag?

                  mvh, Jack


                  erik christensen-c92e610004
                  Registreret bruger

                    Hej Jack,

                    Jeg har ikke lige umiddelbart et forslag – men opret et nyt emne her på forummet, så kan det være, at der er andre, der kan hjælpe.

                    Jeg skriver selvfølgelig, hvis jeg finder svaret.

                    Go weekend!

                    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.