Aktivering af Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
zuenonentu
Abonnent

Kære KFA

Jeg har nu spildt penge og tid (ca. 1 time i kø uden at komme igennem til medarbejder) på at ringe til Microsoft for at få hjælp, så nu går jeg til de professionelle… 😉

Jeg har opgraderet fra Win 7 64x til Win 10 64x, og det fungerede fint. Dog har jeg i fredags skiftet bundkort hvilket jeg er glad for, men nu siger mit Win 10 at det ikke er aktiveret, og jeg kan ikke aktivere det på nogen måde. Derfor udløber licensen/prøveperioden på et tidspunkt og låser mit system hvilket jeg gerne vil være fri for. Så spørgsmålet lyder: Hvordan får jeg aktiveret mit Win 10 igen?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Windows har ikke frigivet officiel dokumentation om reaktivering af Windows 10 i forbindelse med større hardware-ændringer, men henviser i stedet til denne artikel: https://support.microsoft.com/da-dk/kb/950929

    Når du bruger aktiveringsfunktionen, burde du få mulighed for at genaktivere Windows via et opkald til Microsoft’s automatiserede aktiveringssystem.

    Prøv at se, om muligheden er der, og vend ellers tilbage, så prøver at kontakte Microsoft for at få en løsning.


    zuenonentu
    Abonnent

      Hej KFA

      Jeg har prøvet at være inde og aktivere Windows, men får blot en side om at Hvis Windows 10 ikke allerede er Aktiveret, er Aktiveringsfunktionen ikke tilgængelig. Derfor er mit Windows stadig ikke aktiveret og jeg håber I kan finde en løsning da jeg allerede flere gange har været i kontakt med MS og fået svaret at jeg kan kun køre med det gamle bundkort…

      Mvh Jannik

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hvis det er Microsoft svar, bliver det svært at hjælpe uden at bryde deres licensvilkår, men jeg er nu ikke umiddelbart sikker på, at det er Microsoft’s officielle holdning.

        Jeg prøver at give dem et kald på mandag for at høre, om det virkelig kan passe.

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Hej Jannik

          Nu har jeg haft Microsoft i røret, og de oplyser, at den eneste måde at få en Windows 10 licens, som er gyldig med den nye hardware, er at gå tilbage til din tidligere Windows-version, og derefter opgradere igen.

          Inden for de første 30 dage efter du har opgraderet til Windows 10, kan du bruge nedgraderingsfunktionen, som du finder via Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Genoprettelse.

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.