Apps i Win 8.1

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
kiljung694020
Abonnent

Hej. Jeg har lige opdaget efter en systemgendannelse for et par dage siden at mine Apps i win 8.1 ikke virker.  Når jeg åbner win 8.1 og klikker på en App kommer den på skærmen i ca. 1 sek og forsvinder så.  Jeg bruger normalt win 7 skrivebordet, men i dagt skulle jeg bruge en Kort App og så gik det galt !  Findes der en venlig sjæl der kender og kan løse problemet ?? På forhånd Tak  Vh. F.L.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    kiljung694020
    Abonnent

      Hej Christian. Tak for dit svar.  Jeg har været bortrejst, derfor mit svar først nu. Jeg har prøvet dine forslag til en løsning, men desværre uden held. De programmer der er installeret og bruger Apps som genvej virker, men f.eks kalender, kort og andre webbaserede Apps virker ikke. Jeg håber på en løsning der ikke betyder geninstallation af hele molevitten.  Hvad vil evt. foreslå ??

      Mvh. Finn Ljung

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej Finn

        Nu er det mig, der beklager det langsommelige svar. Er problemet stadigvæk aktuelt?

        Har du prøvet at følge guiden her? http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-8/what-troubleshoot-problems-app


        kiljung694020
        Abonnent

          Hej Christian. Tak for dit svar.  Jeg har prøvet at bruge ovennævnte link. Den kommer frem til at der mangler endriver eller den er baskadiget og så kommer jeg ikke videre. Jeg ved jo ikke hvilken driver der er tale om, for det skal jo være en der kan styre flere APP`s. Det er jo mange af de preinstallerede APP`s, f.eks Kort, kalender o.s.v.  Problemet er jo også at de tilsyneladende ikke findes i App Store så jeg kan ikke geninstallere dem, da jeg ikke ved hvor jeg skal finde dem

          Mvh. Finn

          Christian Bugge
          Christian Bugge
          Registreret bruger

            Har du prøvet at opdatere apps’ene og geninstallere en af dem, som der står i guiden? Hvad er resultatet?

            Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.