audio device graph isolation

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
bi2303ov
Abonnent

Jeg har lige set svaret til Erling fra den 27.11 2011 ang. overbelastning af cpu, med hensyn til audio device graph isolation. Jeg får samme besked fra norton om, at forbruget af processoren er tæt på 100 %, og at det kan skade processoren. Han får det svar, at han kan deaktivere alle lydeffekter, hvad er det for nogle lydeffekter, og har de nogen betydning. Jeg har windows 7. Når jeg højreklikker på højttalerikonet, er der 2 på listen “højttaler og hovedtelefoner” og “selvstændige hovedtelefoner” og de er begge markeret med grøn. Under fanebladet “udvidelser”, står der i begge status “deaktiveret”. Der er en rubrik, der kan markeres, hvor der står “deaktiver alle udvidelser”, men der er ingen udvidelser, der er markeret, så det hjælper vel ikke noget. “Deaktiver alle lydeffekter” står ingen steder.

Jeg vil vende det om og modsige Norton:

Hvis din computer ellers er i orden – og her drejer det sig specielt om kølingen – er der ingen problemer i at udnytte processoren fuldt ud.

Mit forslag: Slå advarslen fra i Norton og fortsæt glad.

Hvis du skulle være i tvivl, kan SpeedFan advare dig om overophedning:

http://www.almico.com/sfdownload.php

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.