Bøvl med driver til smartphone

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  GertHP 8 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
GertHP
Abonnent

Jeg har det på samme måde, som spørgeren i Komputer for alle nr. 8*2015 på side 81, at jeg ikke kan få forbindelse mellem min Samsung-smartphone og min pc med Windows 7 (Kies).

Jeg har tidligere kunnet få forbindelse og har lavet back up af min Samsung Galaxy II Plus, men det er ikke muligt længere at få forbindelse. Jeg kan ikke bruge Kies 3, da min Android version er 4.2.2, så jeg bruger den tidligere udgave af Kies. Men jeg har haft Kies 3 og også  nyere udgaver af Samsungs software installeret. De er nu afinstalleret. 

Anbefalingen i nr. 8*2015 på side 81 har jeg fulgt (har som nævnt også afinstalleret tidligere versioner af Kies ud over at have fjernet driverne til Samsung og installeret på ny). Men altså uden succes. Jeg kan godt få driverne installeret, men der kræves så en genstart af Windows. Herefter gentager processen sig blot med ny installation af drivere og behov for genstart. Windows 7 er fuldt opdateret.

På min telefon får jeg følgende besked, når jeg tilslutter den til pc’en:

“Der kan ikke findes software på din pc, de kan genkende din enhed. Service pack 3, Windows Media Player, version 11 eller nyere eller Samsung USB-driver til Windows XP – eller Android overførsel til Mac OS skal være installeret (se Microsoft.com eller http://www.android.com/filetransfer)”

Hvad gør jeg?

 

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.