Brovser åbning efter opstart

Løst
Dette emne indeholder 8 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

Jeg bruger XP SP3 og har Opera, Firefox, IE8 og chrome ved opstart af komputeren er samtlige browsere en krig om at åbne, når de først har været igang, så er der ingen problemer, før komputeren booter næste gang, både ved genstart og fra slukket tilstand, jeg har prøvet flere ting men intet har hjulpet, det er kommet pludseligt. Alle opstarts programmer har været slået til, ingen virkning, har været inde i tjenester for at finde et program som måske var deaktiveret. Har nu også prøvet et andet netkort og en anden udbyder af internet, det tager stadig lang tid at åbne browseren første gang efter boot det gælder dem alle, når først de har været i gang så kommer de frem med det samme, hastigheden er der heller ikke noget i vejen med.

 

Tao
Tao
Supporter

    Der er meget normalt at programmerne tager længere tid om at starte efter opstart af pc og derefter starter hurtigt op bagefter. Dette skyldes at de gemmer nogle data, som slettes ved nedlukning.

    Faktisk gælder dette alle programmer – altså at de starter langsommere første gang.


    Anonym

      hej Tao Malte Ask Andersen.

      Prøv at læs linie 5 (det er kommet pludseligt)


      Per_Tranto
      Medlem

        Efter du har installeret – hvilket program?


        Anonym

          Jeg har nu lavet en reparer med indstallationsskiven, hentet alle opdateringer, samt genindstalleret flere af browserne, det virker som om at det går lidt hurtigere, men ikke godt nok, det startede for et par mdr. siden lagde ikke mærke til om det var et program eller en opdatering som satte det igang. Jeg vil når jeg får tid prøve at genindstallere XP fra bunden med formatering, og så se om det hjælper.

          Tao
          Tao
          Supporter

            Whoops, den sætning missede jeg… men jeg synes dit forslag ovenfor lyder godt, da Windows engang imellem har brug for at blive geninstalleret. Men når det så er sagt, lyder det meget mystisk, at alle dine browsere pludselig åbner markant langsommere.

            Jeg har forsøgt at finde oplysninger om en pludselig nedgang i browseres (og programmer generelt) opstartstid, men det er stort set umuligt at finde oplysninger om dette, da det bliver til en mere generel ‘boost din pc’s hastighed’-snak.

            Men msåke har nogen samme problem, og sidder inde med en løsning? (:


            Anonym

              Det er nok en indstilling i registreringsdatabasen der er misset, prøvede i starten sfc /scannow men det medfører at man ikke har nogen dato i systemgendannelse, så den kunne jeg så ikke bruge, ved en reparer er der ikke ret meget der bliver udskiftet i registreringsdatabasen, så derfor vil jeg prøve en genindstalering.

              Tao
              Tao
              Supporter

                Dejligt du selv prøver en masse mulige løsninger af, Silbidor! Lad os endelig høre hvordan det går – det er en spændende problemstilling.


                Anonym

                  Jeg har fulgt joblisten, prosessor under boot og set at Silverligth og Microsoft antivirus program brugte mange recurser i lang tid, dem har jeg fjernet og indstaleret Avast i stedet, det har hjulpet så det nu er til at holde ud, browserne starter meget hurtigere nu, man kan næsten kalde det perfekt.

                  Det er helt utroligt at Microsoft ikke kan gøre det bedre når de laver et antivirusprogram, Security Essentials er kun for dem som lige skal ud og lave kaffe og måske samtidig ud på det lille hus mens komputeren bliver klar.

                  Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.