Brug af kontrolpanel

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
ankerhintze361286
Abonnent

Hej

Jeg har et problem med mit Windows 8. Jeg har flere gange forsøgt at aktivire kontrolpanelet. Jeg starter som regel i windows åbningsbillede og trækker en menu ved at føre musen fra højre hjørne. Her spørger jeg så efter kontrolpanelet. Programmet anviser mig et link, og når jeg trykker på det, så lægger programmet sig på skrivebordet i proceslinien. Herfra kommer jeg ikke videre. Jeg kan simpelthen ikke aktivere programmet fra min proceslinie. Hvad er der galt ? Det samme sker hvis jeg aktiverer fra venstre bund, hvor jeg finder kontrolpanel i menuen. Igen lægger den et program ud på proceslinien på skrivebordet hvor jeg ikke kan komme videre.

 

Med venlig hilsen

 

Anker Hintze

Tao
Tao
Supporter

    Hej Anker Hintze,

    For at finde kilden til problemet med kontrolpanelet, så prøv at åbne et almindeligt Windows Stifinder-vindue, hvor du i adressefeltet skriver Kontrolpanel og trykker på Enter på tastaturet. Som vist på billedet, som dog er taget på en Windows 7-maskine, men princippet er det samme på Windows 8.

    Konstatér om dette virker og informér efterfølgende mig.

    Hej Tao

    Og tak for dit svar. Nu kunne jeg faktisk komme ind i kontrolpanelet. Er der et eller andet galg med mine apps på forsiden af windows 8. Når jeg eks. søger efter ændringer på slumrefunktionen, så henviser windows til et “slumre”link (apps) og når jeg trykker på den, så lægger den sig i proceslinien på skrivebordet  – og herfra kan jeg ikke komme videre. Jeg kan trykke på ikonet, men det reagerer ikke.

    But never mind.. Du har i hvertfald givet mig mulighed for at komme videre og tak for det !

     

    Anker Hintze

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej Anker,

      Det er et noget kompliceret problem, men prøv følgende. Find Kommandoprompt i startmenuen, højreklik på Kommandoprompt og vælg Kør som administrator. Skriv sfc /scannow og tryk på Enter. Vær opmærksom på, at der er mellemrum mellem sfc og skråstregen.

      Lad processen kører og genstart ved afslutningen. Fortæl mig om det virker 🙂

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.