Diskoprydning

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
bi2303ov
Abonnent

Jeg har foretaget en diskoprydning på min Vista pc, når den er færdig med at rydde op, er der på listen nogle punkter, der er markeret, men der er også nogle, som ikke er, og som fylder meget. Der er f.eks. “Debug Dump Files” på 286 MB, “Windows Fejlrappoteringsfiler i kø” på 158 MB, “Hukommelsesdumpfiler for systemfejl” på 286 MB og “Rensning af dvalefiler” på 2,99 GB, og så andre, der fylder noget mindre. Jeg ved ikke, hvad det er, og om jeg bare kan slette dem.

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Du kan roligt slette de filer, som du nævner her. Jeg vil blot anbefale, at du beholder eventuelle sikkerhedskopier før Servicepakker. Resten kan du sagtens smide ud.


    Hitmo46
    Abonnent

      Jeg har nøjagtig det samme problem. Jeg har Windows 7.

      Jeg kører diskoprydning ret ofte og HVER gang er der  2 x 268 MB, jeg sletter dem hver gang men næste dag er de der igen og de irriterer mig.

      1. Hvorfor kommer de ?

      2. Hvordan slipper jeg permanent af med dem ?

       

      MVH Bo

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Hej Bo,

        Du kan ikke undgå, at der ligger midlertidige filer i Windows. De skrives konstant for at Windows overhovedet kan fungere, og laver du en oprydning blot fem minutter efter den seneste, vil der igen være noget at rydde op i. Det er nemlig Windows måde at gemme oplysninger om programmernes arbejde på. De fleste filer bliver dog automatisk slettet igen ved hver genstart – og sker det ikke, så slipper du af med dem ved fx at køre en oprydning en gang om ugen.


        Hitmo46
        Abonnent

          Hej Henning,

          det er jeg klar over. Men det er præcis 268 MB  x to, altså over 500 MB HVER dag, også selvom jeg næsten ikke bruger PCen ? Det gjorde den ikke for 14 dage siden, så der må være sket et eller andet siden der PRÆCIS hver dag kommer disse 2 x 268 MB : Debug Dump Files 268 MB og Hukommelsesdump-files for Systemfejl 268 MB.

          Selvom jeg sletter den i dag, er de der igen i morgen aften, hvis jeg laver en diskoprydning 🙂

           

          Mvh Bo

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.