Downloade i Windows 8 ?/Google søgemaskine ødelagt ?

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
vagttomsen
Registreret bruger

Jeg kan ikke få lov til at downloade noget i Windows 8 ? ? ? ! !

Hvis jeg f.eks. skal se en artikel på “Komputer for Alle”, klikker jeg selvfølgelig på linket “Hent artikel”. Herefter får jeg 3 options.

1). Download
2). Gem & Download eller
3.) Annuller.

Klikker jeg på option 1 og/eller 2, sker der intet. Nothing. Zero. Nul-komma-nul. Beskedboksen forsvinder bare.

Klikker jeg på option 3, forsvinder beskedboksen som den vel skal.

Jeg kan normalt godt anvende højreklik og få ønskede downloads ned på denne måde, men det skulle vel være muligt at anvende nævnte options, når nu Windows 8 er så venlig, at stille disse muligheder til min rådighed.

Søgmaskine ødelagt ?

Når jeg åbner Explorer / Google, får jeg besked på, at “et program har ødelagt en søgemaskine”. Jeg får mulighed for at vælge om jeg vil downloade en ny søgemaskine, hvilket jeg takker ja til. Herefter sker der heller intet, jf. spørgsmålet ovenfor.
Jeg kan ej heller få lov til at vælge, at Google skal være min standard søgemaskine. Jeg kan ikke downloade en ny søgemaskine, og jeg kan kun vælge “Bing”-søgemaskine som standard.

Hvordan retter jeg op på dette ?

Håber en behjertet sjæl kan løse mine problemer 🙂

Ellers tak for et godt blad, homepage og CD-rom. Håber RIGTIGT meget, at Komputer for alle laver nogle flere – gerne MANGE flere – tips & vejledning til dette overordentligt mærkelige Windows.

PS: har forsøgt at lave nogle skærmdumps af problemerne, men jeg kan ikke vedhæfte en fil hertil : “The selected file C:fakepathIkke Downloade.docx, cannot be uploaded with the following extensions are allowed: png, gif, jpg, jpeg.”, er det jeg får at vide.
Hvorfor kan jeg egentlig ikke uploade en *.docx fil hertil ?

Med venlig hilsen

T. Schreiber

Det lyder som om Internet Explorer har fået ødelagt nogle vigtige indstillinger. 

Jeg foreslår at gå ind via Kontrolpanel / Internetindstillinger og nulstille dem. Det vil ikke fjerne dine bogmærker og andre personlige opsætninger. Vedlagt er to skærmskud, der viser hvor du gør det.

Angående .DOC / .DOCX er det i princippet ikke nødvendigt – skærmskud gemmes bedst som grafikfiler – men i praksis er det et udbredt ønske at kunne bruge Word-formaterne også, så jeg vil bede vores webmaster lukke op for upload af disse filer.


vagttomsen
Registreret bruger

    Hej Henrik Clausen.

    Nope – det hjalp ikke at nustille indstillingerne i Internet Explorer. Har nulstillet flere gange, uden at det har hjulpet. Så ØV. Ved ikke helt lige, hvad man så gør. Håber på at høre mere omkring dette irriterende problem.

    Har du og/eller andre iøvrigt en løsning f.s.v. angår download – eller rettere manglen på download – som beskrevet indledningsvist ? Lad mig meget gerne høre fra jer 🙂

    Med venlig hilsen

    T. Schreiber

    Hov – jeg har overset denne ældre sag. Er problemerne der stadig?

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.