downloade RealPlayer?

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
123felix
Abonnent

Jeg prøver at hentet eu.real.com til min PC, jeg får hjemmesiden og klikker på “free download” herefter bliver siden mat og der vises et vindue, der fortæller at “Internet Explore er holdt op med at fungere. Lidt efter “Et problem var skyld i at programmet holdt op med at fungere korrekt, Windows lukker programmet. Hvad sker der? Har prøvet flere gange, det samme sker hver gang.

Hvad skal jeg foretage mig for at jeg kan hente RealPlayer?

Med venlig hilsen

Felix 

Det kan skyldes en defekt indstilling i Internet Explorer, så prøv først det nemme – at nulstille indstillingerne. Det vedlægger jeg et skærmskud af.

Men det lyder mest som om Internet Explorer har fået et dårligt tilføjelsesprogram, der skal deaktiveres. Det kan du efterprøve ved at starte IE uden tilføjelsesprogrammer, og så prøve hentningen igen:

Klik på Start, find mappen Tilbehør, undermappen Systemværktøjer, og kør Internet Explorer (ingen tilføjelsesprogrammer).

Hvis det får problemet til at forsvinde, gælder det om at finde ud af præcist hvilken tilføjelse, det er galt med – det gør du ved at deaktivere dem i Administration af tilføjelsesprogrammer.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.