Easeus-Partition

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
snuby2
Registreret bruger

Pogram fra CD 12. Jeg vil som så mange andre, prøve at bruge dette program, som skulle virke på Windows 8. Det kan jeg ikke få til at køre, men det skyldes måske min Harddisk? Jeg har taget nogen skærmskud, af HD. så kan i bedre forstå hvad jeg mener. På min disk er der nogen små programmer der er mærket med*, de er indlagt fra fabrik, eller da jeg startede windows op første gang. Det er måske disse der laver kispus? Når jeg kommer til unallocated i programmet, og skal vælge bogstav, så slutter festen, så skriver den, Reize/Move Parttion (C) on D. Det kan i se på vedhæftede skud

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Ralla,

    Det er yderst vanskeligt at se dit skærmskud, fordi det dels er et print, du har scannet ind og dels vender på hovedet.

    Hvis du følger denne fremgangsmåde, er det nemmere at se:

    http://komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-spoerg-os-forum/saadan-tager-du-et-skaermskud-paa-din-pc

    Nu til dit problem: Jeg kan se, at du har usandsynligt mange partitioner på din harddisk. Jeg formoder, at dette er årsagen til dine kvaler. Du kan ofte løse det ved at flytte partionen (Move) til sidst på harddisken – eller du kan bruge den ikkeallokerede plads til at forøge mængden af plads på et af de eksisterende drev.

    Fortæl lidt mere om dine specifikke ønsker.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.