explore 9

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
frejapige
Medlem

kan man hente explore 9 uden problemer eller skal man vente til den kommer automatisk 🙂

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Har du ‘hår’ mellem tænderne og kører på cykel uden cykelhjelm, så henter du bare 9-eren og prøver hvordan den er – og det går sikkert fint, det er jo nu en såkaldt RC (release candidate) version som burde være færdig (næsten).

    Bruger du sikkerhedssele i bilen og kører du ikke over for rødt lys i utide, så venter du.

    I og med det endnu ikke er DEN færdige og totalt fejlrettede (det bliver den vel aldrig) version ville jeg da vente til den er helt færdig, officiel og tilgængelig på update – bare min holdning….


    frejapige
    Medlem

      hej jeg har ikke køre kort så kan ikke køre over for rødt har ingen cykel så derfor ingen cykelhjelm så jeg venter vh randi:)ps det er din holdning men er i ikke til for at give os gode råd der kunne jo være den som tager dette svar ilde op der sidder jo nogen som ikke er it eksperter bare min holdning


      frejapige
      Medlem

        der er lige noget jeg vil spørge jer om min pc gør sådan når den starter op bruger vin 7 jeg håber i kan hjælpe vh Randi


        leifg
        Medlem

          Husk!

          Hvis du henter Internet Explorer 9, og gerne vil af med den igen, kan du ikke afinstallere den som et program, da den er lagt ind som en opdatering. Du skal derfor – i kontrolpanel – vælge “vis opdateringer”, markere Internet Explorer 9 og vælge “fjern opdatering”.


          frejapige
          Medlem

            hej der er lige noget med explore ni sidden v har hentet den kommer den man skl instalere adobe flash player men man kan ikke instalere den man kan kun få det væk ved at sige nej hvad så venlig hilsen Randi 🙂

            Hej Randi

            Ang det billede du har inkluderet et par linjer oppe, det er der ikke noget galt med, computeren skal starte med at vise hvid tekst på sort skærm, selvom det kan virke irriterende. 

            Angående dit seneste spørgsmål, kan du gå herind: http://get.adobe.com/flashplayer/ og hente adobe’s flash player. Der burde ikke være nogen ben i at installere det. Når installationen er færdig skal du genstarte din computer, og så kan du se om ikke den meddelelse som Explorer9 giver dig forsvinder. 

            Held og lykke med det 🙂 

            Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.