Fatal fejl under driverupdatering

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  larsjensen 9 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
kbjvest
Abonnent

Under en driveropdatering (med et af de gratis prg.), mistede jeg kontakten til min Xp-maskine. Der skete det, at efter opdateringen kom skrivebordet igen, og alt så normalt ud, MEN..   der var nu ingen kontakt til pc’en gennem mus eller keyboard. Jeg kan huske, at en, eller flere, systemfiler blev opdateret ved den lejlighed. Under opstart kommer der lys og liv i keyboardet, men så snart kontrollen går fra bios til windows, dør både keybord og mus. Jeg bruger nu både vista og win7, men der er meget jeg gerne ville sikre fra den gamle, inden jeg SELV vælger at lukke ned.

Hvordan dælen kommer jeg i kontakt med den igen, uden nyinstallation – det afhjælper jo ikke mit problem.

Jeg har brugt megen tid og prøvet alt, bortset fra det der virker. :0)

/kjeld


larsjensen
Abonnent

    Kan du starte op i fejlsikret tilstand? Dér kan du prøve en systengendannelse.


    kbjvest
    Abonnent

      Hej larsjensen

      Undskyld mit delay. Yep var også min første tanke. Der bliver jo lavet et gendannelsespunkt i forb. med updateringen. Et hop tilbage, og så havde den været klaret. Jeg kan godt trykke F8 og få den til at starte op i fejlsikret tilstand. Jeg når normalt kun lige at se den begynde at installere sine filer – så sort skærm og keyboard. Det er dog lykkedes en enkelt gang at få den til at komme frem i fejlsikret tilstand, men også her uden kontakt til keyboard og mus. Men som sagt normalt ikke.

       


      JBSN
      Medlem

        Hej Keld.

        Er der ikke et punkt når du trykker på F8, der hedder noget med ” Sidste kendte fungerende konfiguration (de seneste indstillinger, der fungerede)”.

        Så gendanner computeren inden windows starter op.

        Hilsen Jørgen.

         


        kbjvest
        Abonnent

          Jo, jeg får hele den sædvanlige menu med alle mulighederne, og jeg kan vælge. Så begynder fil-install. men ingen når at komme frem når/hvis jeg kan vælge. Tror ikke jeg lige forstår dig; computeren fungerer jo godt nok, det er i det øjeblik at windows “ta’r over”, at den ryger udenfor rækkevidde. I det øjeblik windows-instruktionerne begynder, ryger kontrollen. :o)

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.