Fjernelse af tomme mapper

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
gin-95df3cbfa9
Abonnent

Jeg kører med Windows 7. Under “AppData”/”Local” har der efterhånden ophobet sig enormt mange tomme mapper med titler som f.eks. {0B87709F-C386-4300-B907-14AF3FBC262B} . Jeg har brugt CCleaner, som var med Jeres blad nr. 7, idet jeg troede, at det kunne fjerne disse filer, men nej, de er der stadigvæk. Jeg går ud fra, at det er filer, der opstår, når der er updates for Windows.

Hvordan får jeg fjernet filerne nemmest. Der er over 100, og det er et enormt arbejde at fjerne dem enkeltvis….

Med venlig hilsen

Gin 🙂

Nu fylder mapperne ikke så meget, at det gør noget, men det er faktisk nemt:

Markér en mappe, hold Shift-tasten nede, og markér en anden længere nede i listen. Så vil alle mellemliggende mapper også blive markeret, og hele striben kan slettes på én gang med Delete-tasten.


gin-95df3cbfa9
Abonnent

    Hej Henrik,

    Det virker desværre ikke. Når jeg har markeret den første mappe og derefter trykker på en mappe længere nede, forsvinder markeringen på den første mappe. Jeg har prøvet med både shift og ctrl – intet af det virker….

    Med venlig hilsen

    Gin

    Huh?, som man ville have sagt på engelsk…

    Det fungerer helt som beskrevet hos mig – bruger du noget andet end Stifinder? Jeg vedlægger et skærmskud af, hvordan det ser ud der.


    gin-95df3cbfa9
    Abonnent

      Ja, det er stifinder jeg bruger i Windows7. Godt nok er det en fransk version jeg har, da jeg bor i Frankrig, men det skulle jo virke ens.

      Det viser sig dog, at hvis jeg går ind på højre side af stifinder og blokker første mappe og dernæst en mappe længere nede, forsvinder den første mappes blokering ikke, men de mellemliggende mapper forbliver uden blokering. Det ser ud, som om jeg bliver nødt til at blokere hver enkel mappe – ja, dagen er lang, så jeg når det jo nok…. Tak for din hjælp. Jeg kan jo nok ikke blokere de mellemliggende mapper automatisk – eller har du en løsning på dette?


      gin-95df3cbfa9
      Abonnent

        Hej Henrik,

        Nu pludselig virker det – mærkeligt. Tak for din løsning… og fortsat god pinse.

        Med venlig hilsen

        Gin

        Fint at det virker 🙂

        Der er en forskel mellem at bruge Ctrl- og Shift-tasterne:

        Ctrl-tasten markerer (eller afmarkerer) enkelte mapper, Shift-tasten bruges til at markere en hel stribe mapper som du spurgte om i første omgang.

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.