Fra Wista til Win8

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
michael brandt
Registreret bruger

Hej.  Jeg har en bærbar, som kører Wista Home Premium, og som jeg godt kunne tænke mig at prøve med Win8. Vil den nye Win8 bare lægge sig ovenpå Wista, eller skal pc helt tømmes for alt, og så derefter lægges ind, og hvad med alle de ting der er i pcen, så som lydkort,dvd,camera,kortlæsere, og så videre. Jeg er meget nybegynder, så er slet ikke vant til alt det med at lægge nye ting ind på pc. Håber i kan finde en nem måde til at hjælpe mig, evt en uddybende artikkel i bladet, der er måske flere der læser bladet, som er super fint, men ikke er så meget for at prøve noget nyt, da man måske ikke er helt sikker.

 

Venlig hilsen Michael Brandt

tips
tips
Registreret bruger

    Når at du installerer Windows 8 vil alle de gamle programmer havne i en mappe der hedder Windows old, og den kan hverer på mange GB.

    I de fleste tilfælde vil alle funktioner i en computer fungerer med Windows 8 men ikke alle computer er compatibel med Windows 8, men du må nærmest prøve dig frem ved en test.

    Jeg har en gammel Windows XP computer som fuldstændigt nægtede at kører Windows 8, så ikke nogen garanti for at det fungerer problemfri.

    Omkring Windows old, ja mappen kan slettes efterfølgende, men det kræver lidt expertviden og kan gøres på flerer måder.

     

    Men omkring Windows Vista, ja det er super at opgraderer computeren med en SSD harddisk i stedet, ja computeren bliver lynhurtig med en SSD harddisk.


    larsjensen
    Abonnent

      http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-to-windows-8

      Du kan gå ind på dette link, for at finde ud af om din PC er W8-kompatibel. Du skal huske, den kun er vejledende (jeg er blevet snydt). 

      Du behøver ikke at gå i panik: Hvis du under installeringen vælger “opgradering”, vil du kun få et nyt styresystem, mens resten vil ligne sig selv:)

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.