geninstallere XP

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
nehc
Medlem

Jeg tænker på at geninstallere Windows XP, for det er godt slidt ned.

I nr. 1 2011 skriver i at man skal huske at tage harddisken ud inden reparation.

Men styresystemet skal vel ind på harddisken?.

Med venlig hilsen

Niels Erik H. Christensen


Tips3
Medlem

                   Korrekt = styresystemet er i harddisken

     

    Men det er jo en god ide at du starter med at tjekke din dvd-drev, om den kan læse en cd-rom perfekt, feks kan du bruge nero 9 til at kontrollerer om din dvd-drev kan læse skiverne godt nok.

     

    Du kan også lave en primitiv test af din dvd-drev, ja du skal høre musik fra en musik cd, og så skal du kan høre at lyden er i god kvalitet.

    Problemet er jo at hvis at du bruger en nedslidt dvd-drev som læser dårligt, ja så laver du jo også en dårlig installation med XP som ikke fungerer særlig godt.

     

    Og du tager jo harddisken ud af din computer, og sætter den til USB stikket i en anden computer, hvor du lynformaterer hele harddisken, og i bagefter sætter du eraser til at overskrive hele harddisken 35 gange, og så er den jo total slettet.

    Og den med at overskrive harddisken 35 gange, ja det er som om at det er gavnlig med motion til en harddisk, den virker bedre i bagefter, ja og så garanterer nasa over i amerika at intet data kan genskabes efterfølgende, ja de mener at metoden kaldes for sikker sletning.

     

    Og ja så putter du harddisken tilbage i din computer igen for at lave en ny installation med XP.

    Og så har du cd-rom med XP liggende i dvd-drevet inden du starter din computer, og ja så trykker du på startknappen på din computer, og så skal der gerne komme denne besked på skærmen.

                  Tryk på tilfældig tast for at starte fra dvd.

    Og ja så indlæser computeren jo fra cd-rom med XP og din installation går igang, og du får jo mange skærmbilder frem efterhånden, hvor du skal vælge sprog og hvis at der er flere harddiske i din computer, ja så skal du vælge hvor at installationen skal hvere og så fremdeles, og du følger jo hele processen så at du feks kan udføre de handlinger som XP beder dig om undervejs.

    Og måske at du klare hele installationen på ca. 1 times tid feks.

    Og ja så sparker du jo lige service pack 3 ind oven i XP før at du går vidre med øvrige opdateringer, ja du skal installerer service pakker før at du indstallerer resterende opdateringer, bla fordi at de service pakker jo indeholder mange gamle opdateringer, og så skal de jo også hvere der for at computeren er god nok.

     

    Og ja så installerer du jo de øvrige programmer som du skal bruge, i din computer, og så har du jo en ny installation i din computer, og det er jo det som experter kalder en jomfru installation, frisk som en ny.

     

    Men god arbejds lyst, måske 2 dages arbejde inden at det funker.

     

                        

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.