GENVEJSIKONER DER FORSVINDER

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
kiso55
Registreret bruger

Hej

Pludselig er nogle af mine genvejsikoner begyndt at forsvinde fra skrivebordet. F.eks. har jeg flere gange lavet genvejsikoner til iTunes og billedmappe m.fl., og hver gang jeg har haft slukket PC´en og tænder den igen, så er de nye genvejsikoner jeg har lagt på skrivebordet forsvundet.

Er der nogen som har et godt bud på hvad jeg kan gøre vil jeg blive en glad mand 🙂

Go` dag

KISO55

 

Hm, underligt… Er genvejene til filer på C:-drevet eller til andre drev.? 


kiso55
Registreret bruger

    Alle mine genveje er til filer på C-drevet (og undermapper hertil). Jeg har ca. 20 andre genveje liggende på skrivebordet – de forsvinder tilsyneladende ikke. Nogle af de genveje der er forsvundet, og som forsvinder hver gang jeg lægger dem ind, har dog ligget der lang tid. Men alle nye genveje jeg forsøger at lægge på skrivebordet er væk når jeg tænder PC`en næste gang.

    Med venlig hilsen

    KISO55

     

    Den har jeg funderet en del over uden at finde en logisk forklaring. Windows rydder automatisk op i defekte genveje, hvis der er mere end 4 på Skrivebordet, men det kan næppe være tilfældet her, medmindre Windows’ Systemoprydning er alvorligt forvirret. Det kan du undersøge sådan:

    Når du har genoprettet dine genveje, opretter du en undermappe på Skrivebordet og flyttergenvejene dertil. Der vil Windows’ automatiske oprydning ikke nå dem. Hvis de overlever derinde, er det et problem med den automatiske oprydning – og den kan slås fra, jfr. vedlagte skærmskud:

    1) I Kontrolpanel under System og sikkerhed klikker du på Find og løs problemer.

    2) I det næste vindue klikker du på Skift indstillinger i venstre side.

    3) Slå Computervedligeholdelse fra. Klik på OK og luk så Kontrolpanel.

    Nu skulle ikonerne ikke længere forsvinde automatisk.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.