glemt administratorkode

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
eliseclara
Medlem

Hej

Jeg har glemt min kode til administratorkontoen på min bærbare. Er der en mulighed for at låse op udover at formatere maskinen. Computeren kører windows 7. Jeg mener nu at have slettet koden, så der ikke var kode på, men nu spørger computeren ihvert fald efter koden, så jeg kan ikke komme ind til mine ting. Vi har tre konti min,min mands og gæst. Gæst kan jeg komme ind på. Hvad gør jeg.

Med venlig hilsen eliseclara.

Hvis du har et CD-drev kan du bruge PC Login Now:

http://www.pcloginnow.com/

Det har forskellige muligheder, en af dem er at nulstille adgangskoden.


eliseclara
Medlem

    ja, nu spørger jeg måske dumt, men jeg kan ikke se hvordan jeg downloader pc login now, når jeg ikke kan komme ind. Hvis jeg gør det fra gæst vil den også spørge efter adgangskode. Please forklar det lidt nøjere til en uvidende.

    Med venlig hilse Elise Hansen

     


    hlexa
    Registreret bruger

      Du skrev jo, at det drejer sig om “glemt administratorkontoen på min bærbare”. Så Henrik har sikkert regnet med, at du osse har en stationære PC.

      🙂

      PC Login Now ligger på den CD der kom med Komputer for Alle 8-2012. Der er en vejledning på side 12 i bladet, i Spørg Os.

       


      eliseclara
      Medlem

        Hej Igen

        Tak for svarene. Jeg vender tilbage med resultatet senere.

        MVH. Elise Hansen

        Som regel kan man låne en computer hos familie eller venner til formålet.

        Og: PC Login Now skal brændes til en CD før brug.


        eliseclara
        Medlem

          Hej igen.

          Jeg har nu afprøvet cd´en med pcLogin now, men jeg kunne overhovedet ikke få den til at virke, der skete ikke det mindste. Så istedet gik jeg den anden vej og stillede maskinen tilbage til fabriksindstillinger. Trykkede på f8 og ned i tilbage til fabriksindstillinger.
          Det gav så lidt mere arbejde, men maskinen funger perfekt nu. Men tak for hjælpen, jeg ved ikke om jeg gjorde forkert med cd ´en,  programmet er godt nok på , men den ville ihvert fald ikke samarbejde.

          MVH eliseclara

          Den hårde måde virker under alle omstændigheder 🙂

          PC Login Now virker for mange – men da det er lidt bøvlet at tage skærmskud (man kan bruge et kamera) er det også mere besværligt at give hjælp til.

          Problemet er væk, god fornøjelse!


          hlexa
          Registreret bruger

            Jeg brændte en ny CD fra den udpakkede .iso fil på 8-2012 CDen fra gæstekontoen i Windows 7 Home Premium, for at se om det kunne lade sig gøre. Det kunne det godt.

            Men opstarten ender så med fejlmeddelsen som ses på billedet her, når jeg forsøger at starte PC Login Now med en Thinkpad X60 og ekstern CD/DVD drev.

            Hvad kan årsag til fejlen være?

             

            OK, det var en hård fejl, en fejlmelding fra det Linux-system, der ligger under PC Login Now. Det kan være et hardware kompatibilitets problem, men det er for eksotisk til at vi har mulighed for at analysere det til bunds – beklager.

            Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.