Hjælp mine ikoner svigter hele tiden

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  larsjensen 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
als-a07cc0dbd4
Registreret bruger

Hej Jeg har et STORT og lidt mærkeligt problem der bliver ved med at følge mig, mine ikoner på skrivebordet holder pludselig op med at virke, de ligger sig kun i proceslinjen men vil ikke åbne på skærmen. Jeg har først haft problemet på min HP dv9790eo der opgraderede jeg fra Windows 7 til Windows 8 Pro og så begyndte problemerne langsomt, da jeg så igen opgraderede til Windows 8,1 Pro så blev det meget værre og til sidst gik min HP ned, jeg regner med at harddisken er stået af, nu har jeg købt min søns Packard Bell IPOWER GX DM 211N en rimelig stor bærbar, men de kunne nu begge 2 fint klare Windows 8. Her på PB har jeg købt en helt ny CD med Windows 8,1 Pro og installeret den, men der gik kun nogle dage så var de samme problemer der igen, med andre ord så skulle man tro at det er noget i mine progammer, først trode jeg det var mit Bullguard, så jeg prøvede Avast, så trode jeg det var CCleaner, så jeg prøvede Wise Care 365, så trode jeg det Crome, og prøvede så Explorer 11, så trode jeg det var Windows Live Mail, og prøvede jeg Thunderbird, selvfølgelig blev de gamle programmer afinstallerer og maskinen genstartet osv. Jeg har også prøvet noge andre programmer der skulle hjælpe med at fejlfinde, men alt uden held. Den eneste måde jeg kan starte prograammet igen er ved at køre systemgendannelse hvilket jeg næsten kan i blinde eller afinstallere programmet og så installeret det igen. Så kan det køre måske 3 dage og måske 3 ugen, så vil det ikke åbne igen, jeg har også prøvet det med at køre som Administrator, maskinen bliver automatisk opdateret osv. er der nogen der kan hjælpe, for jeg har brugt RIGTIG MANGE timer på det her, og ved aldrig om det virker næste gang, jeg kan lige sige at jeg slet ikke er nogen computer nørd, men har læst mig til en del her i forum, prøvet jeres programmer, intet hjælper. Kh. Jan 


larsjensen
Abonnent

    Prøvede du, med din HP, at gå tilbage til W7?

     


    als-a07cc0dbd4
    Registreret bruger

      Nej jeg kan ikke bruge min HP mere, den kan slet ikke starte op mere, jeg kan tilføje her at problemet her tiltager, jeg lavede et dokument i Word 2010 i går, gemte det og printede det ud, og i dag kan den ikke åbne det, det er kun åbent i proclinjen når jeg stiller musen på det, og jeg kun heller ike bruge hverken crome elle explorer, så jeg har lavet systemgendanneelse igen idag, bare for at komme på nettet, og bla. se herinde om der er nogen der kan hjælpe mig


      als-a07cc0dbd4
      Registreret bruger

        Jeg har prøvet at lade et program der hedder Driverdoc skanne min pc, det påstår at der er 27 driver opdateringer, men når jeg så vil downloude dem så koster det 270.-kr. er det være at betale for, er der nogen der kender programmet. Hvis mine ikke drivere ikke er opdateret kan man så ikke finde noget gratis??


        larsjensen
        Abonnent

          For at komme tilbage til dit første punkt så vil jeg lige stille et opklarende spørgsmål: Hvad system kørte din søns computer med, inden du købte den? 
          Hvis det var W7, og den kørte godt, ville jeg gå tilbage til det.

          Det gennemgående tema i dit indlæg er W8.1 pro! 
          Har du prøvet at køre Microsofts Opgraderingsassistent? Det jeg får op i hovedet er konflikt mellem hardware og software.
          Har du kigget på Packard Bell’s hjemmeside? Packard Bell skriver noget her om opgradering til W8.1:  
          http://www.packardbell.dk/pb/da/DK/content/update-to-windows81
          De drivere Packard Bell har liggende er til Vista & W7. Har du kigget i enhedshåndteringen, om alt er, som alt skal være?

          Til sidst: Har der på noget tidspunkt været nogle fejlkoder? 


          als-a07cc0dbd4
          Registreret bruger

            Hej Lars

            1. Den var købt med Win7 home d. 15/april 2010 for 7969kr., den begyndte at få nogle små fejl så som pludselig at slukkede pc’en, den blev også brugt til at spille på hele tiden, men ellers har den kørt fint med Win7, han har aldrig oplevet at ikoner svigter, jeg vil gerne tilføje her at der er flere grunde til at jeg bøvler videre med Win8,1 Pro først så kan jeg slet ikke fatte at det kun er lille mig der har sådanne problemer, jeg kan ikke finde om om andres ligende problemer, for det andet vil jeg gerne køre Win8, da det er betydligt hurtigere end Win7, det mangler bare stabiliteten, for det tredje har jeg jo lige købt en dvd med Win8,1 Pro DK på. Men jeg kan godt se at det kan være at jeg bliver tvunget til at gå tilbage til Win7 som jeg så også skal ud og købe æv,æv.

            2. Jeg har kørt Opgraderingsassistenten, der var nogle enkelte programmer der skulle have opdateret driveren, men dem kører jeg ikke mere, ellers var alt ok.

            3. Jeg har kigget på Packard Bell hjemmeside, men jeg syntes ikke der er megen hjælp at finde der. Den kan faktisk hverken finde modelnummer eller serienummer, kan det være fordi denne model kun er solgt i Dansk Supermarked?? men jeg kunne fimde en der mindede meget om min, men jeg kan kun finde noget til Vista og Win7.

            4. Der har ikke været nogen fejlkoder overhovedet, men jeg kan sige at Explorer kører vildt dårligt, den komme ofte med den der at den er holdt op med at fungere, om den skal lukke alle faner osv.  

            Til sidst vil jeg gerne spørge igen, om det program der hedder DriverDoc virkelig kan finde de nødvendige drivere, er det være at prøve 270kr. og så måske alligevel bliver nød til at købe Win 7 senere??

             


            als-a07cc0dbd4
            Registreret bruger

              Jeg glemte at svare på enhedshåndteringen, jeg har slet ikke kigget i enhedshåndteringen, for jeg ved ikke hvad jeg skal kigge efter og hvordan det skal se ud desværre

              Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.