Højreklikmenuen

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Hvordan er det nu lige, at man tilføjer flere funktioner til sin højreklikmenu?

Jeg har Windows 7.

Jeg troede, at det var noget, der var forindstillet, når man købte et nyt styresystem.

Hvorfor kan der mangle noget så almindeligt som funktionen “Udskriv”.

Jeg er sikker  på, at jeg før har set, hvordan man gør, men kan ikke huske hvor det var.

Mvh

linde

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Højreklik-menuen er kontekst-sensitiv, hvilket vil sige, at indholdet i den afhænger af hvad du højreklikker på. Hvis du højreklikker på et element, der kan udskrives, skulle der meget gerne være et punkt der hedder Udskriv.

    Du kan også styre indholdet i undermenuen Send til ved at tilføje genveje til placeringen %USERPROFILE%AppDataRoamingMicrosoftWindowsSendTo

    Det er en hjemmeside, der er trykket på, og den kan jeg udskrive på min egen Komputer, så det er ikke der den ligger.

    Jeg har set  engang i jeres Tidsskrift “Komputer for alle” hvordan man tilføjer funktioner til højrekliksmenuen, kan du måske henvise til dette. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvordan jeg bruger det du skriver med App og Roaming mm.

    Men ellers tak for svaret!

    Vh

    linde

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Marker %USERPROFILE%AppDataRoamingMicrosoftWindowsSendTo tryk Ctrl+C. Åbn startmenuen og tryk Ctrl+V for at indsætte teksten i søgefeltet. Tryk Enter.

      Nu åbner mappen med genveje i Send til-undermenuen. Her kan du placere genveje til programmer, som du ønsker at bruge til at åbne filer, du højreklikker på.

      Mht. dit andet problem, er jeg ikke helt sikker på, jeg for står det. Kan du tage et skærmskud af højreklik-menuen og vedhæfte det til dit svar? (http://komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-spoerg-os-forum/saadan-tager-du-et-skaermskud-paa-din-pc)

      Jeg kan desværre ikke tage et skærmskud, fordi det er en ældre bekendt, der har ringet og bedt mig om at guide ham.

      Han hævdede på det bestemteste, at der ikke  var nogen “Udskriv” funktion når han klikkede på højreknappen og fordi jeg som skrevet engang har set en måde, hvorpå man kunne tilføje funktioner til denne knap i materiale fra Komputer for alle, ville jeg sikre mig disse informationer, før jeg aflægger ham et besøg igen.

      Det skal lige siges, at det var hjemmesiden til et hotel, hvor han ville tilbringe sin juleferie, han ville udskrive, så der burde have været en sådan funktion.

      mvh

      linde

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Jeg skal prøve at finde frem til artiklen til dig.

        Hvis der ikke er en valgmulighed, der hedder Udskriv, er der mig bekendt ingen mulighed for at tilføje den. Hvis han ønsker at udskrive en eller flere sider fra det website, han er inde på, skal han trykke Ctrl+P eller vælge Filer -> Udskriv.

        Ved du hvilke webbrowser han bruger?

        Jeg husker ikke hvilken webbrowser han har, men jeg har alligevel markeret et gult svar som det bedste, fordi jeg tror, at svaret Ctrl+P er det rigtige for ham til hjemmesider, når/(hvis) han nu ikke har en udskriv-funktion i sin højreklikmenu, og Filer>Udskriv er det rigtige svar, når han er inde i sit tekstbehandlingsprogram.

        Foreløbig tak for det, jeg prøver!

        Mvh

        linde

        Jeg ville godt have en henvisning til den føromtalte artikel, hvis du finder den.

        Mht den browser, du spurgte om, så er det Firefox, jeg var på besøg i Fredags og det lykkedes os at udskrive ved at bruge dine anvisninger.

        Det fremgik også umiddelbart, at Firefox har en rullemenu i øverste venstre hjørne der indeholder “Udskriv” med flere andre, og det er jo så nok derfor, at højrekliksmenuen ikke indeholder funktionen “Udskriv” med flere, som den ellers gør med Windows 7 og IE.

        Tak for det!

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.