Hurtigere opstart

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
bjæs588308
Abonnent

Hej

Vi sidder et par stykker og snakker om mulighederne for at optimere opstarten af computeren.

Det drejer sig om følgende:

Klikker på START – højreklikker på ALLE PROGRAMMER – klikker på ÅBN MAPPEN ALLE BRUGERE – nu kommer indholdet af MENUEN START frem.

Der findes bla mappen PROGRAMMER (som udelukkende synes at indeholde genveje) og genvejene STANDARDPROGRAMMER og WINDOWS UPDATE.

Kan indholdet af denne mappe og de to genveje umiddelbart slettes, og hvilken effekt og indvirkning har det fx på computerens opstart og den daglige brug ?

Mvh

Bjæs + ven 🙂

 

 

 

 

 

 

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Vi vil vel alle gerne have en superhurtig opstart af vores pc’er, men det du foreslår har ingen som helst indvirkning på opstartstiden og vil være unødig besværliggørelse af måden windows bruges på (for de fleste i hvert fald)

    Det er rigtigt at det kun er genveje der optræder i startmenuen og det er, i princippet, ligegyldigt om de er der eller ej – alle programmer kan sagtens startes og køre uanfægtet uden denne menu, men det vil i mange tilfælde være noget sværere og væsentligt mere uoverskueligt at finde rundt i de forskellige programmer uden denne menu, med mindre man selvfølgelig laver en anden form for fremfinding af de forskellige programmer – man kan jo altid bruge sin stifinder til dette eller plastre hele skrivebordet til med al verdens programikoner, hvilket snart vil gøre det meget uoverskueligt at finde frem til det man skal bruge, selv om der skal nok være en fiffig sjæl der har gjort det anderledes og derfor aldrig bruger sin startmenu til noget.

    Jeg selv bruger meget ikoner på skrivebordet og på processlinien, men kun til de programmer jeg bruger mest – jeg vil nødig undvære startmenuen selv om jeg ikke bruger den dagligt.

    Summa summarum – du kan sagtens fjerne ‘hele dynen’, men du opnår ingen hastighedsgevinst (og det var vel egentlig det spørgsmålet gik på) på den konto…kun en væsentlig mere rodet og besværlig programadgang.


    bjæs588308
    Abonnent

      Hej Jan

      Det var bare lige det svar vi skulle bruge – tak for responsen !

      Vi roder videre med andre muligheder.

      Mvh Bjæs

       

      tips
      tips
      Registreret bruger

        SSD harddisk er en overvejelse værd for hurtiger computer, computeren er også hurtiger klar til brug efter opstart…………….

        Så hvis du vil tune Windows = SSD harddisk

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.